Antena Căutare

Chef de Partie sau Sous Chef - Ce înseamnă termenii folosiți în bucătăriile restaurantelor

Pe lângă faptul că munca în bucătărie este extrem de dificilă, așa cum se observă în reality show-ul Iadul bucătarilor, aceasta presupune și cunoașterea unor termeni specializați

Pe lângă faptul că munca în bucătărie este extrem de dificilă, așa cum se observă în reality show-ul Iadul bucătarilor, aceasta presupune și cunoașterea unor termeni specializați.

Sous Chef este al doilea la comandă, sub Bucătarul Chef, deținând o mulțime de responsabilități. El trebuie să planifice cum sunt prezentate produsele alimentare pe farfurie, ține personalul din bucătărie în ordine, creează programul de lucru și trebuie să se asigure că toate produsele alimentare care merg către clienți sunt de cea mai bună calitate pentru a face clienții fericiți.

Chef de partie reprezintă bucătarul-șef responsabil de un anumit domeniu de producție într-un restaurant. În bucătăriile mari, fiecare bucătar-șef de partie ar putea avea mai mulți bucătari sau asistenți.

Sauté chef este cea mai înaltă poziție dintre toate stațiile și reprezintă bucătarul care se ocupă de sotat și sosuri.

Fish chef este stația care se ocupă cu filetarea și prepararea peștelui, chiar și a sosurilor pentru el.

Roast chef se ocupă de prepararea cărnii fierte su prăjite.

Grill chef pregătește carnea la grătar și poate fi combinat cu rottiseur.

Fry chef prepară toate produsele prăjite și poate fi de asemenea combinat cu rottiseur.

Vegetable chef pregătește aperitivele calde și se ocupă adesea de supe, legume, paste și amidon. În restaurante mai mici, acest post poate acoperi, de asemenea, aceste sarcini îndeplinite în mod normal de Potager și Legumier.

Pantry chef însărcinată cu pregătirea alimentelor reci, inclusiv salate, aperitive reci, pateuri și alte elemente de mezeluri.

Pastry chef pregătește produsele de patiserie, cum ar fi prăjituri, pâine și deserturi. În unitățile mari, bucătarul-șef de patiserie supraveghează de multe ori o echipă separată în bucătăria proprie.

PREMIERĂ! Nicio eliminare și primul service complet la ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”... Nu rata o şansă unică! ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” organizează preselecții în țară...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x