Antena Căutare

Alertă maximă la "Insula Iubirii"! Medana ajunge la spital: „Roby nu ar fi stat lângă mine patru-cinci ore!”

Medana pare să nu fi fost în apele ei în ultimele zile petrecute în Thailanda. Frumoasa participantă a avut nevoie de ajutor specializat.

Medana pare să nu fi fost în apele ei în ultimele zile petrecute în Thailanda. Frumoasa participantă a avut nevoie de ajutor specializat.

I s-a făcut atât de rău, încât a ajuns la Spitalul din Bangkok. Matei i-a fost alături și s-a îngrijorat de starea de sănătate a celei care l-a cucerit, deși e oficial iubita lui Robi. Cel mai probabil, frumoasa brunetă a avut o criză de apendicită, dar și stresul a contribuit semnificativ la starea generală de rău.

A venit în emisiune pentru „testul dragostei”

După zece ani de relaţie cu Robert, Medana era în viziunea multora o fată „deja luată”. Dar cum socoteala din casă nu se potrivește de multe ori cu cea din târgul... thailandez, ea s-a simțit atrasă și de Matei, „ispita supremă”. Care va fi deznodământul acestui trio amoros, vom afla împreună, numai la Antena 1.

Elena, umilită din nou de Tomi! A legat-o de mâni şi de picioare, precum un purcel pentru cuptor... Imagini fierbinţi cu fetele şi ispitele. Neastâmpăratul Tomiță și vulcanica Elena, ipostaze de pătrățel roșu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
Ultimele știri
x