Antena Căutare

Marinela de la ”Insula Iubirii" s-a schimbat total! Ce a ajuns să facă după terminarea emisiunii

Marinela de la ”Insula Iubirii” are parte de o probă de foc la angajare. ”Tot timpul a stat cu gura pe mine. Nu e bine aia, nu e bine aia...”, a spus aceasta.

Marinela Mavrodin de la ”Insula Iubirii” a fost una dintre cele mai dezinhibate concurente din sezonul al patrulea. După terminarea emisiunii, Mari, așa cum îi spun prietenii și apropiații, pare să fie tot mai încântată de ideea de a fi în lumina reflectoarelor.

Pentru că vrea să devină manichiuristă sau machioză, Mari are parte de o probă de foc, în direct, la "Xtra Night Show"! A participat la un curs de make-up și a primit sfaturi prețioase.

"I-am arătat ce au lucrat fetele mele la salon şi a văzut şi ea diferenţa dintre ce au făcut ele şi ce a făcut ea. Pentru un salon care se respectă, ea trebuie să mai facă nişte cursuri. Eu nu o pot angaja în momentul acesta. Trebuie să mai înveţe şi de la oameni care ştiu să o înveţe. Pe partea de machiaj, face absolut greşit. Eu caut post fie de make-up artist, fie de manichiuristă. La mine vin prietene de afară, din Italia, vin cu unghiile groaznice. Româncele sunt mult mai pretenţioase din punctul acesta de vedere", a explicat Mihaela Moise, la "Xtra Night Show".

Nicoleta de la "Insula Iubirii" s-a îngrășat! Cum arată acum ispita care l-a cucerit pe Ionuț Gojman în sezonu... Ce se întâmplă între Mirela de la ”Insula Iubirii” și ispita Mircea! Fosta concurentă a dezvăluit totul: ”Tot timpul ape...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x