Insula Iubirii

SEZONUL 5

Săruturi pasionale, declarații de dragoste și promisiuni la începutul noului sezon Insula Iubirii! „Nu o să mă despart de tine niciodată!”

 
+2 click pentru
galerie

Noul sezon Insula Iubirii, cel de-al cincilea, a început cu declarații de dragoste și promisiuni în cuplurile care își vor testa relația în Thailanda. Concurenții s-au întrecut în vorbe frumoase, s-au îmbrățișat și s-au sărutat pasional la aeroport, dar câți dintre parteneri se vor întoarce împreună acasă?

Teodora (34 de ani) și Eusebiu (37 de ani) au o relație de un an, dar sunt cel mai matur cuplu din acest sezon. Cei doi susțin că au încredere unul în celălalt.

„Nu te voi dezamăgi”, i-a spus Eusebiu partenerei lui, Teodora. Concurenta a declarat că se așteaptă ca în Thailanda să găsească „multă distracție, oameni frumoși, soare”.

„Eu sunt convins că ea nu o să calce strâmb”, a mai spus Eusebiu.

Denisa (21 de ani) și Adrian (24 de ani), care sunt împreună de cinci ani și se gândesc deja la căsătorie, au fost extrem de drăgăstoși. „Și în adâncul mării, sufletul meu îți aparține. Și-n gaură de șarpe voi veni după tine”, i-a spus Adrian iubitei lui, Denisa.

„Îmi va fi dor de tine”, i-a spus Denisa partenerului ei, cei doi mărturisindu-și că se iubesc.

„Nu am fost niciodată de acord cu aventurile de o noapte, de o săptămână-două. Am fost pe principiul – dacă e să fie, să fie pe termen lung… Ne cunoaștem… Așa e cel mai potrivit”, a mai spus și Diana.

Geanina (20 de ani) și Costas (28 de ani) sunt împreună de aproape doi ani, iar tânăra mărturisește că acesta este bărbatul vieții ei.

„Tot așa ne întoarcem”, i-a spus Geanina partenerului ei, precizând, la un moment dat, că îi vine să plângă.

„Nu o să mă despart de tine. Niciodată. Serios! O să vezi!”, a asigurat-o Costas pe iubita lui.

Cel de-al patrulea cuplu, Aurel și Diana, a stârnit controverse și reacții puternice în rândul celorlalți concurenți la Insula Iubirii.

CONECTEAZA-TE CU INSULA IUBIRII
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Insula iubirii

🌴 💖 Vezi Insula Iubirii Sezonul 5 NECENZURAT pe AntenaPlay, aici ⏩  https://s.a1.ro/AOZq6st. Poţi urmări emisiunea LIVE sau episoade integrale, după difuzarea la TV. Intră acum!  

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI