Antena Căutare

Denisa, dată de gol de Adrian, la ”Insula Iubirii”! Secretul care a ieșit la iveală: ”M-a înșelat, da!”

Insula Iubirii. Adrian a mărturisit, la ceremonia focului, că poate trece peste orice dacă Denisa, iubita lui, nu a făcut sex la ”Insula Iubirii”, însă imaginile pe care i le-a arătat Radu Vâlcan l-au scos din minți pe concurent.

Adrian a mărturisit, la ceremonia focului, că poate trece peste orice dacă Denisa, iubita lui, nu a făcut sex la ”Insula Iubirii”, însă imaginile pe care i le-a arătat Radu Vâlcan l-au scos din minți pe concurent.

Astfel, în episodul 19 ”Insula Iubirii”, Adrian și Denisa au stat față în față, iar după ce a văzut imaginile cu partenera lui în ipostaze intime cu Andi, acesta s-a enervat și a oferit detalii teribile despre trecutul iubitei lui.

”Nu am încredere în ea. M-a înșelat cu fostul ei iubit și eu am trecut peste. Nu am uitat, așa că mi-era teamă mereu că va vrea să încerce altceva. Ea tot timpul a fost mai curioasă.”, a precizat Adrian.

Ce alte dezvăluiri a mai făcut el, află urmărind clipul de mai sus!

Adrian și Denisa, confruntarea finală la ”Insula Iubirii”: "Ai făcut sau nu sex cu Andi?" Imaginile care l-au ... Primul cuplu care s-a destrămat după ”Insula Iubirii”! Denisa și Adrian și-au spus adio: ”Nu mai simt nimic pentru tine!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x