Live acumAcces Direct
Prime Time 20:25Chefi la cutite

Insula Iubirii

SEZONUL 5 | INTEGRAL

Denisa, dată de gol de Adrian, la ”Insula Iubirii”! Secretul care a ieșit la iveală: ”M-a înșelat, da!”

Insula Iubirii. Adrian a mărturisit, la ceremonia focului, că poate trece peste orice dacă Denisa, iubita lui, nu a făcut sex la ”Insula Iubirii”, însă imaginile pe care i le-a arătat Radu Vâlcan l-au scos din minți pe concurent.

Adrian a mărturisit, la ceremonia focului, că poate trece peste orice dacă Denisa, iubita lui, nu a făcut sex la ”Insula Iubirii”, însă imaginile pe care i le-a arătat Radu Vâlcan l-au scos din minți pe concurent.

Astfel, în episodul 19 ”Insula Iubirii”, Adrian și Denisa au stat față în față, iar după ce a văzut imaginile cu partenera lui în ipostaze intime cu Andi, acesta s-a enervat și a oferit detalii teribile despre trecutul iubitei lui.

”Nu am încredere în ea. M-a înșelat cu fostul ei iubit și eu am trecut peste. Nu am uitat, așa că mi-era teamă mereu că va vrea să încerce altceva. Ea tot timpul a fost mai curioasă.”, a precizat Adrian.

Ce alte dezvăluiri a mai făcut el, află urmărind clipul de mai sus!

CONECTEAZA-TE CU INSULA IUBIRII
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Insula iubirii

🌴 💖 Vezi Insula Iubirii Sezonul 5 NECENZURAT pe AntenaPlay, aici ⏩  https://s.a1.ro/AOZq6st. Poţi urmări emisiunea LIVE sau episoade integrale, după difuzarea la TV. Intră acum!  

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro