Antena Căutare

Dream-date de coșmar și scandal de proporţii! O poză "fierbinte" cu Tomi şi Medana a dezlănțuit furia Elenei!

Tomiță a fost pus la colț de vulcanica Elena! S-a „dezlănțuit” în voie în fața fotografului cu Medana pe care a și sărutat-o!

Tomiță a fost pus la colț de vulcanica Elena! S-a „dezlănțuit” în voie în fața fotografului cu Medana pe care a și sărutat-o!

Au avut parte de o noapte fierbinte, iar Elena s-a îndrăgostit de ispită! Cu toate astea, Tomiță și-a făcut doar jocul și nu a ezitat să recunoască acest lucru. „E frumoasă rău urâta asta!”, a încercat el s-o înduplece pe Elena.

Bruneta a recunoscut că nu are niciun regret și că a trăit intens experiența din Thailnada! „N-ai cum să-i reziști!”, a spus Elena. Tomiță a plecat după ce scenariile din mintea Elenei s-au concretizat: au făcut dragoste, iar el a plecat de lângă brunetă. „Am lăsat-o bine!”, a spus el.

Cum a decurs dream-date-ul dintre Sasha şi Maria. Declarații arzătoare de dragoste și întrebarea: „Vrei să fi iubita mea... Iar s-au iubit nebunește! După o noapte de dragoste relaţia dintre Tomiţă şi Elena a luat o întorsătură neaşteptată: &qu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
Ultimele știri
x