Antena Căutare

Insula iubirii sezon 8, 27 august 2024. Andrei „s-a aprins”, după ce Eric a atins un subiect delicat. Radu Vâlcan a intervenit

Ispita Eric și Andrei de la Insula Iubirii sezonul 8 au avut parte de o întâlnire la ceremonia focului, în ediția din 27 august 2024.

Galerie
Ispita Eric și Andrei de la Insula Iubirii sezonul 8 au avut parte de o întâlnire la ceremonia focului, în ediția din 27 august 2024 | Antena 1

Andrei și ispita Eric s-au întâlnit la ceremonia focului, unde și-au spus mai multe lucruri într-un mod sincer. Concurentul a continuat să vorbească urât despre soția lui, Cristina, chiar în fața ispitei cu care ea s-a apropiat foarte mult.

Andrei și Ispita Eric de la Insula Iubirii sezonul 8, confruntare la bonfire. Ce i-a spus conurentul noului iubit al Cristinei

Întâlnirea dintre ispita Eric și Andrei a fost una destul de tensionată, în special din partea concurentului, care afirmă la un moment dat că a fost puțin agitat, însă s-a bucurat că a putut să se abțină.

„Am găsit în Cristina o femeie pasională, știe să sărute foarte bine”, spune Ispita Eric.

„Nu poți să mă deranjezi cu asta, pot să te desconsider imediat. Alege-ți cuvintele foarte bine. Îți dau verigheta să i-o dai Cristinei”, spune concurentul Andrei.

La un moment dat, Andrei îi oferă verigheta ispitei Eric, iar acesta are un discurs emoționant:

„Eu țin în mână 10 ani de fericire. 10 ani de bucurie, 10 ani în care femeia ți-a fost alături, te-a sprijinit”, spune ispita Eric.

Citește și: Insula Iubirii sezon 8, 26 august 2024. Andrei și ispita Eric și-au adresat cuvinte acide la bonfire. Ce s-a întâmplat între ei

„Eu nu pot să cred lucrul acesta. Nu mă interesează subiectul acesta”, spune Andrei.

„Eric îți explică starea Cristinei în momentul de față. Această discuție e organizată pentru a ți se explica ce ți-a lipsit în relație”, spune Radu Vâlcan.

„Putem să ne plângem, dar de fapt suntem toți 4 fericiți”, spune Andrei.

Ce s-a întâmplat atunci când Andrei a revenit în vilă, după întâlnirea cu Eric. Cum a reacționat Cristina când a primit verigheta

Când s-au întorc în vilele lor, Ispita Eric i-a povestit Cristinei despre ceremonia focului la care a asistat alături de partenerul ei de viață. Același lucru l-a făcut și concurentul Andrei, însă alături de ispita Diandra.

Citește și: Insula Iubirii sezon 8, 26 august 2024. Iustina a fost pusă față în față cu trei ispite. Ce a putut să spună tânăra despre Cornel

„Cum ai putut să stai cu el? Mi-a dat să-ți dau verigheta. Uite, să faci ce vrei tu cu ea. A început să te atace, că în atâția ani nu a simțit nimic de la tine”, îi spune Eric Cristinei.

„Îl știam altfel. Îl las pe el să fie victimă, am fost eu aia rea. Pot să trăiesc cu asta. Aveam nevoie de asta”, spune Cristina.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 8 Insula Iubirii, disponibil pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Pornind de la premisa#cineiubeştenulasă, Insula Iubirii scoate la iveală noi adevăruri dramatice şi invită cuplurile curajoase să trăiască experienţa vieţii lor, în cadrul reality-show-ului care a schimbat destinele multor perechi de îndrăgostiţi.

Curajul de a fi ei, așa cum sunt, în fața întregii țări. Sunt sigur că, priviți în profunzime, ei și poveștile lor, vor fi inspirație pentru toți cei care îi vor urmări. Omenii nu trebuie judecați, ci înțeleși. Prin înțelegere, suntem mai buni!”, dezvăluie Radu Vâlcan, gazda celui mai fierbinte reality-show, ce va putea fi urmărit vara aceasta, pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Top cele mai virale replici ale ispitei Marcel de la Insula Iubirii, în sezonul 8. Momentele care l-au făcut celebru pe ... Insula Iubirii sezon 8, 27 august 2024. Întâlnire neașteptată pe traseu! Dani și Maria s-au văzut întâmplător. Reacția l...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa sezonul 10, 17 septembrie 2024. Concurenții au gătit legați la ochi! Cine a câștigat
Mireasa sezonul 10, 17 septembrie 2024. Concurenții au gătit legați la ochi! Cine a câștigat Marti, 17.09.2024, 16:58
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x