Antena Căutare

Fotbalist celebru, prins cu o ispită de la Insula iubirii! Cu cine și-a înșelat soția Marian Aliuță

Imagini incredibile au fost surprinse de paparazzi! În complexul rezidențial unde stă celebra ispită Bianca Pop de la Insula iubirii și-a făcut apariția celebrul fotbalist Marian Aliuță!

Fotbalist celebru, prins cu o ispită de la Insula iubirii! Cu cine și-a înșelat soția Marian Aliuță
Cu cine și-a înșelat soția Marian Aliuță

Surpriza a fost mare, căci toată lumea știa că fostul sportiv este căsătorit! La scurt timp după scandalul în care a fost implicat Ciprian Marica iată că un alt fotbalist celebru este pe punctul să-și distrugă căsnicia, după ce a fost prins la ușa ispitei Bianca pop de la Insula iubirii!

MARIAN ALIUȚĂ, SURPRINS CÂND SE IUBEȘTE CU ISPITA BIANCA POP DE LA INSULA IUBIRII

Deși este căsătorit de ani buni, Marian Aliuță a fost surprins cum se sărută pătimaș cu focoasa brunetă. Fotografiile realizate de paparazzi au ajuns rapid în presă și au stârnit o adevărată controversă!

citește și: Veste șoc! Andi de la Insula iubirii, accident crunt de mașină! A ajuns sub roțile unui TIR

Cei doi au petrecut timp împreună, au comandat de mâncare și, la plecare, femeia a coborât în halat ca să-și ia la revedere de la cel care pare să îi fie iubit.

Contactată de cei de la Antena Stars, ispita Bianca Pop de la Insula iubirii nu a dorit să dea declarații și a spus că i s-a făcut rău!

citește și: Diana de la Insula iubirii, de nerecunoscut! Ce coșmar a trăit, după relația cu Ben și Aurel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Marian Aliuță nu este la prima greșeală de acest tip, căci fotbalistul a recunoscut că și-a mai înșelat soția și în trecut.

Veste șoc! Andi de la Insula iubirii, accident crunt de mașină! A ajuns sub roțile unui TIR... Schimbare uriașă! Cati de la Insula iubirii i-a lăsat mască pe fani! Cine este noul iubit al brunetei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x