Insula Iubirii

SEZONUL 5

Geanina de la Insula Iubirii ar ”băga mâna în foc” pentru iubitul ei: ”Sunt convinsă că nu va pica!”

 
+2 click pentru
galerie

Cel de-al treilea episod al emisiunii Insula Iubirii, din 6 mai, o aduce în atenția telespectatorilor pe Geanina, care este ferm convinsă că partenerul ei nu va ”călca” strâmb.

În timp ce unele concurente și-au exprimat temerea că partenerii lor ar putea să fie cuceriți de parteneri, Geanina nu a ratat nicio ocazie pentru a-și afirma încredere în partener. 

Deși nu știe absolut nimic despre ce a făcut partenerul ei, în celălalt resort, Geanina este ferm convinsă că ”e cuminte”. 

”Eu am încredere în el. Sunt sută la sută convinsă că nu va pica. Îl cred pe al meu un bărbat calculat. Că nu face asta.”, a spus Geanina în fața celorlalți concurenți. 

Geanina (20 de ani) şi Costas (28 de ani) sunt împreună de aproape doi ani, iar tânăra mărturisea, la începutul competiției, că acesta este bărbatul vieţii ei. ”Femeia care ar putea să mi-l ia ar trebui să fie puternică, deşteaptă, pentru că aşa m-a făcut pe mine să fiu, asta îşi doreşte“, a mărturisit Geanina. ”Ce poate să aibă o ispită? Atât timp cât am acasă ce îmi trebuie, pentru ce să risc?“, susţinea Costas la începutul testului de pe tărâm thailandez.  

CONECTEAZA-TE CU INSULA IUBIRII
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Insula iubirii

🌴 💖 Vezi Insula Iubirii Sezonul 5 NECENZURAT pe AntenaPlay, aici ⏩  https://s.a1.ro/AOZq6st. Poţi urmări emisiunea LIVE sau episoade integrale, după difuzarea la TV. Intră acum!  

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI