Antena Căutare

Geanina de la Insula Iubirii ar ”băga mâna în foc” pentru iubitul ei: ”Sunt convinsă că nu va pica!”

Cel de-al treilea episod al emisiunii Insula Iubirii, din 6 mai, o aduce în atenția telespectatorilor pe Geanina, care este ferm convinsă că partenerul ei nu va ”călca” strâmb.

Cel de-al treilea episod al emisiunii Insula Iubirii, din 6 mai, o aduce în atenția telespectatorilor pe Geanina, care este ferm convinsă că partenerul ei nu va ”călca” strâmb.

În timp ce unele concurente și-au exprimat temerea că partenerii lor ar putea să fie cuceriți de parteneri, Geanina nu a ratat nicio ocazie pentru a-și afirma încredere în partener.

Deși nu știe absolut nimic despre ce a făcut partenerul ei, în celălalt resort, Geanina este ferm convinsă că ”e cuminte”.

”Eu am încredere în el. Sunt sută la sută convinsă că nu va pica. Îl cred pe al meu un bărbat calculat. Că nu face asta.”, a spus Geanina în fața celorlalți concurenți.

Geanina (20 de ani) şi Costas (28 de ani) sunt împreună de aproape doi ani, iar tânăra mărturisea, la începutul competiției, că acesta este bărbatul vieţii ei. ”Femeia care ar putea să mi-l ia ar trebui să fie puternică, deşteaptă, pentru că aşa m-a făcut pe mine să fiu, asta îşi doreşte“, a mărturisit Geanina. ”Ce poate să aibă o ispită? Atât timp cât am acasă ce îmi trebuie, pentru ce să risc?“, susţinea Costas la începutul testului de pe tărâm thailandez.

Un concurent își mărturisește slăbiciunea pe Insula Iubirii: „Dacă eram cu altă ispită nu mă atingeam!”... Adevărul despre venirea Geaninei la Insula Iubirii: ”Dacă sunt cuminte, mă iei de nevastă! Promite acum!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x