Antena Căutare

Hamude a revenit acasă, în Sibiu! Cine l-a însoțit de data asta. Fanii: „Ce viață!”

Hamude Kilani, fostul concurent de la „Insula iubirii” și „X Factor”, a rvenit acasă, în Sibiu. Nu definitiv, ci doar pentru a-i revedea pe cei dragi și pentru a participa la inaugurarea unui megaclub cu specific oriental din oraș.

Hamude Kilani, fostul concurent de la „Insula iubirii” și „X Factor”, a rvenit acasă, în Sibiu. Nu definitiv, ci doar pentru a-i revedea pe cei dragi și pentru a participa la inaugurarea unui megaclub cu specific oriental din oraș.

„O atmosferă plăcută!”, a scris el la descrierea unei fotografii pe care a postat-o pe Facebook, în care apare alături de un prieten.

La scurt timp, butonul de Like s-a înroşit, iar unii dintre fani i-au scris: „Ce viață!”.

Hamude, unul dintre foştii concurenţi care a participat în cel de-al doilea sezon al emisiunii "Temptation Island – Insula iubirii" și-a încercat norocul și la „X Factor” și chiar a făcut o impresie foarte bună în fața juraților.

Bun pe plajă, bun pe scenă. Robert, ispita de la "Insula Iubirii", cântă live!... Elena de la "Insula Iubirii" trece prin momente grele! "Două luni nu am putut să dorm după ce a murit&quo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
Ultimele știri
x