Antena Căutare

„Insula Iubirii” întâmpină două noi ispite! Flore Salalidis și Bruno, un afacerist celebru

După ce Alex a plecat de pe Insula fetelor, Radu Vâlcan a anunțat apariția a două noi figuri în peisajul ispitelor. Flore Salalidis și Bruno sunt noile ispite de pe Insula Iubirii! 

După ce Alex a plecat de pe Insula fetelor, Radu Vâlcan a anunțat apariția a două noi figuri în peisajul ispitelor. Flore Salalidis și Bruno vor fi noile ispite de pe Insula Iubirii!

Insula iubirii. Episodul 8. Flore Salalidis mărturisește că a fost admiratoare a emisiunii „Insula Iubirii”, iar acest lucru a făcut-o să își dorească din tot sufletul să trăiască experiența din Thailanda. „Îmi place formatul, cred că mi se potrivește și mai ales, îmi doresc să cunosc oameni noi, să legăm relații de prietenie și poate chiar și mai mult”, a mărturisit Flore.

Insula iubirii. Episodul 8. Bruno, un potent om de afaceri din Timișoara, a devenit cunoscut și datorită căsniciei sale cu o asistentă TV, de care în prezent este despărțit. Bruno declară cu sinceritate că a urmărit fiecare sezon al emisiunii și de fiecare dată a avut ce învăța, ca urmare și-a dorit să trăiască experiența „Insula Iubirii” pe pielea lui.

Un nou episod „Insula Iubirii” aduce surprize mari: O ispită e pe cale să se îndrăgostească de "bărbatul alteia&quo... Concurentele de la „Insula Iubirii” descoperă un dureros punct comun: „Toate am fost folosite”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x