Insula Iubirii

Răsturnare de situație la „Insula iubirii”! Hannelore se căsătorește cu ispita Andi? Ce a ieșit la iveală

 
+2 click pentru
galerie

În cel de-al patrulea sezon al emisiunii „Insula iubirii”, unul dintre cuplurile care au venit în Thailanda pentru a-și testa dragostea și încrederea este cel format din Hannelore și Bogdan.

La castingul pentru „Insula iubirii”, Hannelore și Bogdan pozau în cuplul perfect. Ba mai mult decât atât, cei doi anunțau că sunt pe cale să se căsătorească, după o relație de ani buni. Între timp, după câteva zile petrecute pe „Insula iubirii”, la vile separate și în preajma ispitelor, lucrurile au părut să se schimbe radical. Hannelore a fost surprinsă tot mai des în preajma lui Andy, iar gesturile lor tandre au trădat o apropiere bazată pe atracție și pe dorință. 

Hannelore a părut că tânjește la o iubire cu Andy, dar că situația și contextul în care se află (cel mai probabil statutul de logodnică a lui Bogdan) nu îi permit să își dea frâu dorințelor.

Mai mult decât atât, se pare că și ispita Andy s-a îndrăgostit de Hanne, iar semnele sunt mai mult decât clare.

Între timp, fanii emisiunii „Insula iubirii”, susținători înfocați ai iubirii dintre Hannelore și Andy, au decis să facă o petiție online prin care cer ca cei doi să se căsătorească:

În ce măsură cei doi vor alege să formeze un cuplu? Rămâne de văzut în ediția următoare a emisiunii „Insula iubirii”, ce va fi difuzată duminică, de la ora 20:00, la Antena 1!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Insula Iubirii, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/insula-iubirii/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/groups/Insula.Iubirii/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/insulaiubirii_oficial/

🌴💔 Urmăreşte Insula Iubirii pe Antena Play: https://s.a1.ro/ZMuaphZ. Dacă nu eşti in faţa televizorului, poţi vedea emisiunea LIVE pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează şi tu! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe