Antena Căutare

Insula Iubirii sezonul 6. Ce a dezvăluit Rareș despre căsătoria cu Cerasela. Ce detalii au ieșit la iveală

În episodul 11 de bonfire integral, Rareș a stat de vorbă cu Radu Vâlcan și a făcut dezvăluiri neașteptate despre Sebastian, dar mai ales despre iubita lui, Cerasela, și despre căsătoria cu aceasta.

colaj foto cu rares si radu valcan la insula iubirii sezonul 6 Galerie
Rareș a făcut dezvăluiri neașteptate despre Cerasela la bonfire | Antena 1

În episodul 11 de bonfire integral, Rareș a dezvăluit de ce nu a putut să vină Sebastian la ceremonia focului, dar și detalii importante despre Cerasela, iubita lui alături de care a pornit în aventura Insula Iubirii sezonul 6 și cu care vrea să se căsătorească.

Ce a dezvăluit Rareș despre căsătoria cu Cerasela, la un bonfire de la Insula Iubirii sezonul 6

Încă de la început, Rareș a explicat de ce nu a venit Sebastian în locul lui la această ceremonie a focului de la Insula Iubirii sezonul 6.

Citește și: Insula Iubirii sezonul 6. Rareș și Cerasela s-au întâlnit la bonfire. Ce și-au spus și cum au reacționat când s-au revăzut

„Eu am vorbit cu băieții și am considerat cumva că Das ar fi trebuit să vină sau ar fi fost cel mai potrivit să vină, el are cele mai multe întrebări. El nu a fost pregătit să apară, Ionuț nici el...Și eu nu am nicio problemă în a veni aici. Sebastian a zis că nu e pregătit, în sensul că să vină aici și să fie funcțional 100%. Eu nu am nevoie de acel timp, fiindcă sunt funcțional 100% și am venit fără vreo ezitare”, a dezvăluit Rareș la începutul ceremoniei focului.

Apoi, stând de vorbă cu Radu Vâlcan, iubitul Ceraselei a vorbit despre căsătorie, despre cum o vede el pe Cerasela și despre cât de important este ca ea să își rezolve problemele din plan emoțional înainte ca relația lor să ajungă la următorul nivel.

Citește și: Insula Iubirii sezonul 6. Cum a reacționat Rareș când a văzut-o pe iubita lui în cameră cu Daniel, complet dezbrăcat

„Înșelatul nu este o opțiune în relația noastră. Asta era oportunitatea ideală să cunoască pe cineva mai bun sau să își dovedească faptul că și-a găsit deja iubitul potrivit(...). Dacă spune că este nehotărâtă o să plecăm împreună. Clar este o problemă dacă este nehotărâtă, dar îi mai ofer un răgaz cât să se hotărască, pentru că asta faci dacă iubești. Mă aștept cumva să fie un răspuns nehotărât. Într-un fel sau altfel mă sacrific, dar nu văd ca pe un sacrificiu atât de mare. Dar dacă iubești te sacrifici. Dar eu aleg să fac asta fiindcă pot să fac asta, ea nu are acum. Dacă situația ar fi fost invers, ea ar fi făcut la fel pentru mine. Clar a fost un sacrificiu să vin aici, eu nu aveam la ce întrebări să îmi răspund. Ar fi absurd să zic că nu mi-a plăcut experiența de aici. Dar nu era imperios necesar să trecem prin asta. Dar vreau să ne căsătorim, o văd ca pe mama copiilor mei și soția mea. Dacă ea nu se vede și e nehotărâtă, atunci e fix problema ei. Nu pot să îi introduc eu în minte gândul acesta, ea trebuie să simtă asta. Ea și-ar dori, i-ar răspunde la multe întrebări dacă aș face pasul acesta. Ar fi simplu să îi pun inelul pe deget, dar nu ar fi corect să trag balanța către partea mea, poate îi fac un rău dacă devin soțul ei. Ea trebuie să vadă balanța singură și s-o echilibreze singură, să simtă și să își rezolve singură problemele”, a mărturisit Rareș, care a explicat totodată faptul că a încercat mereu să fie cât mai obiectiv în relația sa cu Cerasela.

Ce alte detalii au mai ieșit la iveală? Află totul urmărind episodul 11 din bonfire integral, difuzat pe AntenaPlay.

Despre Insula Iubirii sezonul 6, show disponibil pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cinci cupluri curajoase pornesc în aventura vieţii lor, în vreme ce 10 dintre cele mai puternice ispite masculine şi 10 dintre cele mai seducătoare ispite feminine sunt pregătite să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor noului sezon.

Aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au vrut să se supună celui mai dur test al relaţiei, în cel de-al şaselea sezon Insula Iubirii, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

Încă din primele minute pe insulă, Radu Vâlcan, prezentatorul emisiunii Insula Iubirii sezonul 6, i-a avertizat pe concurenţi: „Nimeni nu poate şti cum se va termina această experienţă! Începând de astăzi, 21 de zile nu veţi mai fi împreună şi nu veţi mai putea comunica! Se vor întâmpla lucruri neaşteptate!”.

Citește și: Ce cupluri participă în cel de-al şaselea sezon ”Temptation Island – Insula iubirii”

În sezonul 6 Insula Iubirii, cuplurile vor trebui să reziste tentațiilor celor 10 ispite feminine și 10 ispite masculine care vor încerca să le fure inimile. Cele 20 de ispite sunt pregătite să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor noului sezon.

Ispitele feminine de la Insula Iubirii sezonul 6 sunt Maria Vornicu, Bianca Patrichi, Oana Monea, Anamaria Vaida, Eda Csoregi, Karina Fetica, Larisa Iosif, Antonela Pătruţ, Roxana Lite și Lavinia Dumitrescu.

Ispitele masculine de la Insula Iubirii sezonul 6 sunt Bogdan Ionescu, Cătălin Dumitrescu, Ali Habron, Marius Hărdoiu, Daniel Mihai, Marco Cigognini, Denis Slav, Florin Cerghit, Dinu Popescu și Cristian Grigorescu.

Show-ul integral, dar și episoade exclusive de la bonfire și din casele concurenților sunt disponibile pe AntenaPLAY, așa că experiența completa Insula Iubirii, sezonul 6 așteaptă să fie descoperită de cei mai fideli fani.

Insula Iubirii sezonul 6. Cum a reacționat Ionuț atunci când a auzit de Alex, la bonfire! Ce a recunoscut, fără pic de r... Aseară, la Antena 1, Katy şi Ionuţ au părăsit Insula Iubirii. Ultima ceremonie a focului continuă luni, la Antena 1...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x