Antena Căutare

Insula Iubirii sezonul 6. Ce a dezvăluit Teodora despre Alex la bonfire. Radu Vâlcan a pus întrebări importante

În episodul 7 de bonfire integral Insula Iubirii sezonul 6, Radu Vâlcan a stat de vorbă cu Teodora și astfel au ieșit la iveală detalii neașteptate despre Alex, soțul tinerei în vârstă de 19 ani.

colaj foto cu teodora, radu valcan si alex marcu la insula iubirii sezonul 6 Galerie
Teodora a făcut dezvăluiri neașteptate despre Alex la bonfire-ul de la Insula Iubirii sezonul 6 | Antena 1

Teodora și Alex sunt unul dintre cuplurile care au decis să își testeze relația în sezonul 6 al emisiunii Insula Iubirii, de la Antena 1. Una dintre marile enigme ale acestui sezon este concurentul care a reușit să uimească pe toată lumea cu neobișnuitul său comportament.

Ulterior, la o ceremonie a focului, Teodora a dezvăluit detalii importante despre Alex, soțul său. Întreaga confesiune poate fi descoperită în episodul 7 de bonfire integral, difuzat pe AntenaPlay.

Teodora a făcut dezvăluiri neașteptate despre Alex în episodul 7 de bonfire integral Insula Iubirii, sezonul 6, de la Antena 1

În episodul 7 de bonfire integral Insula Iubirii sezonul 6, difuzat în întregime pe AntenaPlay, Radu Vâlcan a stat de vorbă cu Teodora și a încercat să afle mai multe detalii despre Alex, soțul tinerei.

Citește și: Insula Iubirii sezonul 6. Alex, în cea mai neașteptată ipostază alături de Lavinia: „Nu știu dacă a băut chiar atât de mult!”

„Ionuț l-a caracterizat că se ascunde. Așa este? Așa este, a fost liniar de când l-ai cunoscut?”, a fost întrebarea pusă de prezentator.

„Nu știu, chiar nu știu cum e acolo. Acasă nu poartă nicio mască. În general nu e așa, eu nu-l cunosc așa”, a afirmat Teodora,

După ce a văzut clipul video cu partenerul său de viață, Teodora a prins ceva mai mult curaj decât de obicei și a avut o reacție neașteptată: „Nu prea înțeleg nici eu, nu prea ai ce să înțelegi. A zis de toată lumea, în afară de noi doi”.

Citește și: Insula Iubirii sezonul 6. Ce decizie a luat Teo în privința lui Alex. Eda a dezvăluit ce i-a făcut Rey: „El deja a picat un test”

„Așa îl știi pe el? Așa e tot timpul când se integrează? Oscilează, stările lui se schimbă de la un moment la altul? Mie așa mi se pare, extrem de schimbător. Acum este într-un fel, în următorul moment este în alt fel”, a mărturisit Radu Vâlcan, la Insula Iubirii sezonul 6.

„Nu, eu nu-l știu așa. Și am și zis că am venit aici ca să-l cunosc când nu e cu mine, ca să pot face o comparație cu el și comportamentul lui atunci când e cu mine. Eu nu îl cunosc așa. Nu pot să-mi dau seama, nu știu de ce e așa schimbat”, a completat Teo.

Ce alte detalii au mai ieșit la iveală despre Teodora și Alex Marcu de la Insula Iubirii sezonul 6? Află totul urmărind episodul 7 de Bonfire integral din Insula Iubirii sezonul 6, difuzat pe AntenaPlay.

Despre Insula Iubirii sezonul 6, show disponibil pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cinci cupluri curajoase pornesc în aventura vieţii lor, în vreme ce 10 dintre cele mai puternice ispite masculine şi 10 dintre cele mai seducătoare ispite feminine sunt pregătite să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor noului sezon.

Aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au vrut să se supună celui mai dur test al relaţiei, în cel de-al şaselea sezon Insula Iubirii, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

Încă din primele minute pe insulă, Radu Vâlcan, prezentatorul emisiunii Insula Iubirii sezonul 6, i-a avertizat pe concurenţi: „Nimeni nu poate şti cum se va termina această experienţă! Începând de astăzi, 21 de zile nu veţi mai fi împreună şi nu veţi mai putea comunica! Se vor întâmpla lucruri neaşteptate!”.

Citește și: Ce cupluri participă în cel de-al şaselea sezon ”Temptation Island – Insula iubirii”

În sezonul 6 Insula Iubirii, cuplurile vor trebui să reziste tentațiilor celor 10 ispite feminine și 10 ispite masculine care vor încerca să le fure inimile. Cele 20 de ispite sunt pregătite să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor noului sezon.

Ispitele feminine de la Insula Iubirii sezonul 6 sunt Maria Vornicu, Bianca Patrichi, Oana Monea, Anamaria Vaida, Eda Csoregi, Karina Fetica, Larisa Iosif, Antonela Pătruţ, Roxana Lite și Lavinia Dumitrescu.

Ispitele masculine de la Insula Iubirii sezonul 6 sunt Bogdan Ionescu, Cătălin Dumitrescu, Ali Habron, Marius Hărdoiu, Daniel Mihai, Marco Cigognini, Denis Slav, Florin Cerghit, Dinu Popescu și Cristian Grigorescu.

Show-ul integral, dar și episoade exclusive de la bonfire și din casele concurenților sunt disponibile pe AntenaPLAY, așa că experiența completa Insula Iubirii, sezonul 6 așteaptă să fie descoperită de cei mai fideli fani.

Două cupluri despărţite oficial şi un al treilea pe cale să se destrame: „Mi-am dat seama că nu sunt în relaţia potrivit... Insula Iubirii sezonul 6. Lavinia, prinsă cu inel de logodnă pe mână! Ce întrăbări incomode i-a pus Radu Vâlcan...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x