Antena Căutare

Insula Iubirii sezonul 6. Ce au vorbit Lavinia și Teo, după sărutul dintre Cerasela și Celia

Sărutul dintre Cerasela și Celia de la Insula Iubirii sezonul 6 a uimit nu doar ispitele masculine, ci și pe celelalte concurente. Camerele de filmat au surprins ce au dezvăluit acestea, după cele întâmplate.

colaj foto cu lavinia si teo vorbind si celia si cerasela sarutandu-se la insula iubirii sezonul 6 Galerie
După sărutul dintre Celia și Cerasela, Teo și Lavinia și-au exprimat părerea în dormitor, la Insula Iubirii sezonul 6 | Antena 1

Ediția a doua a emisiunii Insula Iubirii sezonul 6 a venit cu dezvăluiri neașteptate și situații surprinzătoare. În timpul unei petreceri de la vila fetelor, la un joc de adevăr sau provocare, Cerasela și Celia s-au sărutat și toți au fost surprinși.

La scurt timp după, Lavinia și Teo, alte două concurente de la Insula Iubirii sezonul 6, au fost surprinse de camere în timp ce discută despre cele întâmplate.

Ce au dezvăluit Lavinia și Teo după sărutul dintre Cerasela și Celia, din ediția 2 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 6

La un joc de adevărat sau provocare de la petrecere, Celia a provocat-o pe Cerasela s-o sărute și aceasta a dat curs, fără pic de reținere. Așa cum era de așteptat, reacțiile nu au întârziat să apară atât în rândul ispitelor, cât și printre celelalte concurente de la Insula Iubirii sezonul 6.

„Eu sunt șocată, sincer, de ceea ce am văzut. Mie mi se pare...Nu pot să înțeleg ce a vrut să demonstreze sau de unde atâta deschidere”, a mărturisit Lavinia în testimonial, la scurt timp după cele întâmplate.

Citește și: Insula Iubirii sezonul 6. Alexandru Marcu a avut avut parte de o discuție aprinsă la date. Ce s-a intamplat: „E un prefăcut”

„Frățior, să nu-ți fie frică de noi, să-ți fie frică de fetele din cuplu”, „Sărutul a fost cumva...Plăcut să îl vezi”, „Noi ca băieți nu am îndrăznit atât de mult cât a îndrăznit ea. Noi am vrut să fim finuți”, au fost de părere ispitele masculine.

„Este cumva o provocare care mă definește. Uneori mă atrag mai mutl fetele decât băieții”, a dezvăluit Cerasela într-un testimonial.

Discuțiile au continuat apoi în dormitor, între Lavinia și Teo, alte două concurente de la Insula Iubirii sezonul 6.

Citește și: Insula Iubirii sezonul 6. Concurentele au ieșit la primele întâlniri romantice. Ce a putut să-i facă un elefant Celiei

„Dar ce nebune sunt Celia și Cerasela! Astea s-au sărutat aseară... Nu că aș avea ceva împotrivă cu chestii de genul ăsta. Nu că le-aș face eu, dar nici că am ceva împotrivă cu ele, dar cred că ajungi într-o fază în care s-a creeat o prietenie destul de mare între voi, nu așa, ne cunoaștem de o zi și hai să facem chestia asta. Atâtea o să fie date la TV. Și înțeleg și faptul că tu ești probabil foarte asumată cu ce ești și ce-ți dorești. Adică, ok! Corect, nicio problemlă...Dar chiar și așa, în puii mei, nu știu...”, a vorbit Lavinia cu Teo de la Insula Iubirii sezonul 6, atunci când au rămas singure în dormitorul lor.

„Și eu m-am pupat cu fete, dar de sărutat niciodată”, a fost replica soției lui Alexandru.

Despre Insula Iubirii sezonul 6, show disponibil pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cinci cupluri curajoase pornesc în aventura vieţii lor, în vreme ce 10 dintre cele mai puternice ispite masculine şi 10 dintre cele mai seducătoare ispite feminine sunt pregătite să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor noului sezon.

Aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au vrut să se supună celui mai dur test al relaţiei, în cel de-al şaselea sezon Insula Iubirii, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

Încă din primele minute pe insulă, Radu Vâlcan, prezentatorul emisiunii Insula Iubirii sezonul 6, i-a avertizat pe concurenţi: „Nimeni nu poate şti cum se va termina această experienţă! Începând de astăzi, 21 de zile nu veţi mai fi împreună şi nu veţi mai putea comunica! Se vor întâmpla lucruri neaşteptate!”.

Citește și: Ce cupluri participă în cel de-al şaselea sezon ”Temptation Island – Insula iubirii”

În sezonul 6 Insula Iubirii, cuplurile vor trebui să reziste tentațiilor celor 10 ispite feminine și 10 ispite masculine care vor încerca să le fure inimile. Cele 20 de ispite sunt pregătite să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor noului sezon.

Ispitele feminine de la Insula Iubirii sezonul 6 sunt Maria Vornicu, Bianca Patrichi, Oana Monea, Anamaria Vaida, Eda Csoregi, Karina Fetica, Larisa Iosif, Antonela Pătruţ, Roxana Lite și Lavinia Dumitrescu.

Ispitele masculine de la Insula Iubirii sezonul 6 sunt Bogdan Ionescu, Cătălin Dumitrescu, Ali Habron, Marius Hărdoiu, Daniel Mihai, Marco Cigognini, Denis Slav, Florin Cerghit, Dinu Popescu și Cristian Grigorescu.

Show-ul integral, dar și episoade exclusive de la bonfire și din casele concurenților sunt disponibile pe AntenaPLAY, așa că experiența completa Insula Iubirii, sezonul 6 așteaptă să fie descoperită de cei mai fideli fani.

Insula Iubirii sezonul 6. Radu Vâlcan a mâncat la un restaurant plutitor. Imaginile inedite pe care le-a filmat prezenta... În ediția de pe 3 mai de la Insula Iubirii, primul sărut pe insula fetelor a curmat liniştea pe insula băieţilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x