Antena Căutare

Insula Iubirii sezonul 6. Cu ce s-au delectat concurenții și ispitele la prima lor întâlnire romantică

În ediția a doua din sezonul 6 al emisiunii Insula Iubirii, concurenții au mers la primul lor date cu ispitele.

bogdan si ispita la intalnire la insula iubirii sezonul 6 Galerie
Concurenții au ieșit la primul lor date romantic cu ispitele de la Insula Iubirii sezonul 6 | Antena 1

Primele două ediții ale emisiunii Insula Iubirii sezonul 6 de la Antena 1 au adus detalii surprinzătoare despre cele cinci cupluri ajunse în Thailanda pentru a-și testa relațiile. A fost, de asemenea, și momentul în care fiecare concurent a mers la o întâlnire romantică alături de o ispită.

Ce au făcut concurenții și ispitele la primul lor date, în ediția a doua a emisiunii Insula Iubirii, sezonul 6

Dacă în prima ediție am putut cunoaște cuplurile și ispitele, în a doua ediție deja i-am putut vedea pe concurenți la primul lor date romantic.

Băieții s-au putut bucura din plin de scufundări și de plimbări cu barca, în timp ce fetele s-au distrat de minune în compania elefanților. Apoi, fiecare concurent s-a retras pe plajă sau într-un loc mai liniștit, în compania ispitei, pentru a sta de vorbă și pentru a petrece timp împreună. Și ca date-ul să fie cu adevărat romantic și plăcut, aceștia au primit un coș de picnic, în care se afla și o sticlă de vin Wine Crime.

Într-un cadru de poveste din Thailanda, ce poate să meargă mai bine la o conversație interesantă decât un pahar de vin rose cu un gust desăvârșit? S-au făcut dezvăluiri, s-au spus secrete, s-au împărtășit expriențe de viață sau dorințe. Ispitele și concurenții au savurat din plin gustările din coșul de picnic și au încheiat întâlnirile ciocnind un pahar de Wine Crime, perfect pentru momentele cu adevărat speciale.

Citește și: Insula Iubirii sezonul 6. Concurentele au ieșit la primele întâlniri romantice. Ce a putut să-i facă un elefant Celiei

Vinul rose este ideal pentru deserturi, brânzeturi, salate, fructe de mare, pizza, paste și tot felul de delicii, dar mai ales pentru a completa atmosfera unor petreceri reușite. Tocmai de aceea, ispitele și concurenții preferă Wine Crime, în sezonul 6 Insula Iubirii, de la Antena 1.

Despre Insula Iubirii sezonul 6, show disponibil pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cinci cupluri curajoase pornesc în aventura vieţii lor, în vreme ce 10 dintre cele mai puternice ispite masculine şi 10 dintre cele mai seducătoare ispite feminine sunt pregătite să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor noului sezon.

Aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au vrut să se supună celui mai dur test al relaţiei, în cel de-al şaselea sezon Insula Iubirii, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

Încă din primele minute pe insulă, Radu Vâlcan, prezentatorul emisiunii Insula Iubirii sezonul 6, i-a avertizat pe concurenţi: „Nimeni nu poate şti cum se va termina această experienţă! Începând de astăzi, 21 de zile nu veţi mai fi împreună şi nu veţi mai putea comunica! Se vor întâmpla lucruri neaşteptate!”.

Citește și: Ce cupluri participă în cel de-al şaselea sezon ”Temptation Island – Insula iubirii”

În sezonul 6 Insula Iubirii, cuplurile vor trebui să reziste tentațiilor celor 10 ispite feminine și 10 ispite masculine care vor încerca să le fure inimile. Cele 20 de ispite sunt pregătite să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor noului sezon.

Ispitele feminine de la Insula Iubirii sezonul 6 sunt Maria Vornicu, Bianca Patrichi, Oana Monea, Anamaria Vaida, Eda Csoregi, Karina Fetica, Larisa Iosif, Antonela Pătruţ, Roxana Lite și Lavinia Dumitrescu.

Ispitele masculine de la Insula Iubirii sezonul 6 sunt Bogdan Ionescu, Cătălin Dumitrescu, Ali Habron, Marius Hărdoiu, Daniel Mihai, Marco Cigognini, Denis Slav, Florin Cerghit, Dinu Popescu și Cristian Grigorescu.

Show-ul integral, dar și episoade exclusive de la bonfire și din casele concurenților sunt disponibile pe AntenaPLAY, așa că experiența completa Insula Iubirii, sezonul 6 așteaptă să fie descoperită de cei mai fideli fani.

Insula Iubirii sezonul 6. Cristina și Sebastian, adevărul despre relația lor. Ce detalii neașteptate au ieșit la iveală... Insula Iubirii sezonul 6. Ce nu s-a văzut din casa fetelor. Cerasela explică cine e mai gelos în relația ei. Imagini exc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x