Căutare Live

Insula Iubirii sezonul 6. Ispita Bogdan Ionescu a iertat-o pe Hannelore după ce aceasta l-a înșelat. Ce nu s-a văzut la tv

Bogdan Ionescu, ispita masculină a sezonului 6 din Insula Iubirii, a povestit cum a reușit să o ierte pe fosta lui soție, Hanneloe, după ce aceasta l-a înșelat în mod repetat. Iată ce a dezvăluit acesta.

Insula Iubirii sezonul 6. Ispita Bogdan Ionescu a iertat-o pe Hannelore după ce aceasta l-a înșelat. Ce nu s-a văzut la tv

Antena 1

Ispita Bogdan Ionescu de la Insula Iubirii sezonul 6 a vorbit deschis despre problemele din căsnicia cu Hannelore, fosta sa parteneră de viață, cu care și-a testat relația în sezonul 4 de Insula Iubirii. Chiar dacă cei doi au plecat supărați de pe insulă la momentul respectiv, au decis să meargă înainte cu nunta programată. Însă căsnicia lor s-a încheiat cu divorț, din cazua infidelităților.

Ispita Bogdan Ionescu de la Insula Iubirii sezonul 6 a iertat-o pe Hannelore pentru infidelități

Iată că Ispita Bogdan Ionescu a dat dovadă de foarte multă maturitate atunci când a declarat că a reușit să o ierte pe Hannelore pentru toate infidelitățile ei, chiar și când cei doi au fost căsătoriți. Ce a decarat bărbatul:

Citește și: Insula Iubirii sezonul 6. Ce nu s-a văzut din casa fetelor. Cerasela explică cine e mai gelos în relația ei. Imagini exclusive

„Sunt Bogdan Ionescu, în 2018 a fost prima mea interacțiune cu voi, când am venit cu fosta mea soție ca și concurent. Cu gândul, că dupa 3 zile mă vor trimite acasă, din păcate nu a fost așa. După emisiune am stat puțin despărțiți. După am făcut nuntă, iar la 6 luni m-a înșelat. Am hotărât să ne despărțim. După un an de zile î care mi-am făcut de cap, m-am simțit singur și am ajuns din nou la vechea relație, am stat o perioadă și după am aflat că m-a înșelat cu un prieten de-al meu”, spune el la testimonialele de dinainte de filmarea sezonului nou.

Iată ce spune el despre divorțul de Hannelore și cum l-a schimbat acest lucru:

Citește și: Insula Iubirii sezonul 6. Radu Vâlcan a mâncat la un restaurant plutitor. Imaginile inedite pe care le-a filmat prezentatorul tv

„Am slăbit 14 kilograme și mi-am lăsat părul să crească. Eu am trecut la următoarea etapă, am divorțat și am trecut la alt nivel. Nu vreau să-mi fac un plan, că poți fi dezamăgit. Vreau să mă duc cu toate gândurile deschide, de relație. Eu am iertat de mult, o fac pentru că nu am nimic de pierdut”, spune el.

Vizionează episodul complet din Insula Iubirii Plus - Casa fetelor pe AntenaPlay.

Despre Insula Iubirii sezonul 6, show disponibil pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cinci cupluri curajoase pornesc în aventura vieţii lor, în vreme ce 10 dintre cele mai puternice ispite masculine şi 10 dintre cele mai seducătoare ispite feminine sunt pregătite să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor noului sezon.

Aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au vrut să se supună celui mai dur test al relaţiei, în cel de-al şaselea sezon Insula Iubirii, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

Încă din primele minute pe insulă, Radu Vâlcan, prezentatorul emisiunii Insula Iubirii sezonul 6, i-a avertizat pe concurenţi: „Nimeni nu poate şti cum se va termina această experienţă! Începând de astăzi, 21 de zile nu veţi mai fi împreună şi nu veţi mai putea comunica! Se vor întâmpla lucruri neaşteptate!”.

În sezonul 6 Insula Iubirii, cuplurile vor trebui să reziste tentațiilor celor 10 ispite feminine și 10 ispite masculine care vor încerca să le fure inimile. Cele 20 de ispite sunt pregătite să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor noului sezon.

Ispitele feminine de la Insula Iubirii sezonul 6 sunt Maria Vornicu, Bianca Patrichi, Oana Monea, Anamaria Vaida, Eda Csoregi, Karina Fetica, Larisa Iosif, Antonela Pătruţ, Roxana Lite și Lavinia Dumitrescu.

Ispitele masculine de la Insula Iubirii sezonul 6 sunt Bogdan Ionescu, Cătălin Dumitrescu, Ali Habron, Marius Hărdoiu, Daniel Mihai, Marco Cicognini, Denis Slav, Florin Cerghit, Dinu Popescu și Cristian Grigorescu.

Show-ul integral, dar și episoade exclusive de la bonfire și din casele concurenților sunt disponibile pe AntenaPLAY, așa că experiența completa Insula Iubirii, sezonul 6 așteaptă să fie descoperită de cei mai fideli fani.

Insula Iubirii sezonul 6. Ce nu s-a văzut din casa fetelor. Cerasela explică cine e mai gelos în relația ei. Imagini exc... Insula Iubirii sezonul 6. Ce mesaje emoționante le-au scris concurentelor, iubiții lor pe bagaje. Ce nu s-a văzut la tv...
Ultimele știri
x