Antena Căutare

Insula Iubirii sezonul 6. Sebastian a recunoscut că este îndrăgostit. Ce a dezvăluit

În timpul unui date pe care l-a avut cu ispita Oana, Sebastian de la Insula Iubirii sezonul 6 a recunoscut faptul că este îndrăgostit.

colaj foto ispita oana si sebastian la insula iubirii sezonul 6 Galerie
Sebastian a dezvăluit ce sentimente are, la un date cu Oana de la Insula Iubirii sezonul 6 | Antena 1

Sebastian a venit împreună cu Cristina la Insula Iubirii sezonul 6 și cei doi au crezut că nu există ispită suficient de puternică pentru a le destrăma frumoasa poveste de dragoste. Totuși, destinul avea să îi contrazică din plin.

În cadrul unui date cu ispita Oana, cea de care a părut că se apropie încă din primele zile petrecute în Thailanda, Sebastian a recunoscut faptul că este îndrăgostit și a dezvăluit un detaliu surprinzător.

Sebastian a recunoscut că este îndrăgostit, chiar în timpul unui date cu ispita Oana, la Insula Iubirii sezonul 6

În ultima săptămână petrecută în Thailanda, Sebastian a părut că petrece tot mai mult timp în compania ispitei Oana Monea și doar pe ea a ales-o la date.

În timp ce se aflau la o întâlnire romantică și savurau o sticlă de vin rose Wine Crime, Sebastian a simțit nevoia să își deschidă inimă și a făcut o dezvăluire surprinzătoare despre ceea ce simte cu adevărat.

Citește și: Insula Iubirii sezonul 6. Ce a dezvăluit Sebastian de față cu ispita Oana Monea. Concurentul a recunoscut ce simte

„Am venit aici îndrăgostit. Sunt îndrăgostit în continuare, nu îmi dispare dragostea din suflet fiind ispitit. Lumea se uită, vorbește, au priviri între ei vis a vis de mine sau de tine. Aleg să nu mă intereseze”, a mărturisit concurentul de la Insula Iubirii sezonul 6.

Citește și: Insula Iubirii sezonul 6. Rareș a recunoscut ce sentimente are pentru ispita Bianca, de fapt! S-a întâmplat la un pahar de vin

Atunci când te afli în compania unei persoane plăcute și savurezi o sticlă de Wine Crime, orice întâlnire se poate transforma într-o experiență de neuitat. Vinul rose de la Wine Crime a fost mereu nelipsit de la date-urile și petrecerile concurenților și ispitelor de la Insual Iubirii sezonul 6.

Relaxat și meditativ, Sebastian a recunoscut faptul că este îndrăgostit și că inima lui nu a rămas în niciun moment fără iubire, deși simte că a fost ispitit.

Rămâne de văzut ce decizie va lua la bonfire-ul final de la Insula Iubirii sezonul 6.

Despre Insula Iubirii sezonul 6, show disponibil pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cinci cupluri curajoase pornesc în aventura vieţii lor, în vreme ce 10 dintre cele mai puternice ispite masculine şi 10 dintre cele mai seducătoare ispite feminine sunt pregătite să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor noului sezon.

Aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au vrut să se supună celui mai dur test al relaţiei, în cel de-al şaselea sezon Insula Iubirii, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

Încă din primele minute pe insulă, Radu Vâlcan, prezentatorul emisiunii Insula Iubirii sezonul 6, i-a avertizat pe concurenţi: „Nimeni nu poate şti cum se va termina această experienţă! Începând de astăzi, 21 de zile nu veţi mai fi împreună şi nu veţi mai putea comunica! Se vor întâmpla lucruri neaşteptate!”.

Citește și: Ce cupluri participă în cel de-al şaselea sezon ”Temptation Island – Insula iubirii”

În sezonul 6 Insula Iubirii, cuplurile vor trebui să reziste tentațiilor celor 10 ispite feminine și 10 ispite masculine care vor încerca să le fure inimile. Cele 20 de ispite sunt pregătite să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor noului sezon.

Ispitele feminine de la Insula Iubirii sezonul 6 sunt Maria Vornicu, Bianca Patrichi, Oana Monea, Anamaria Vaida, Eda Csoregi, Karina Fetica, Larisa Iosif, Antonela Pătruţ, Roxana Lite și Lavinia Dumitrescu.

Ispitele masculine de la Insula Iubirii sezonul 6 sunt Bogdan Ionescu, Cătălin Dumitrescu, Ali Habron, Marius Hărdoiu, Daniel Mihai, Marco Cigognini, Denis Slav, Florin Cerghit, Dinu Popescu și Cristian Grigorescu.

Show-ul integral, dar și episoade exclusive de la bonfire și din casele concurenților sunt disponibile pe AntenaPLAY, așa că experiența completa Insula Iubirii, sezonul 6 așteaptă să fie descoperită de cei mai fideli fani.

Insula Iubirii sezonul 6. Ce a dezvăluit Sebastian de față cu ispita Oana Monea. Concurentul a recunoscut ce simte... Insula Iubirii sezonul 6. Cum s-au distrat concurenții și ispitele în Thailanda...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x