Antena Căutare

Interviurile Insula Iubirii sezonul 7. Alin Simoiu a spus ce s-a întâmplat între el și Bianca Girucă când s-au văzut în club

Ispita Alin Simoiu a vorbit la Interviurile Insula Iubirii sezonul 7 despre întâlnirile pe care le-a avut cu Bianca Giurcă, după emisiunea Insula Iubirii. Tânărul a mărturisit că s-au văzut întâmplător într-un club la Constanța, dar și într-un club în București.

Colaj cu Alin Simoiu și Bianca Giurcă Galerie
Alin Simoiu a fost invitat la Interviurile Insula Iubirii sezonul 7, produs exclusv AntenaPLAY | Antena 1

Alin Simoiu a vorbit despre rolul de ispită, precizând că la Insula Iubirii și-a dort să fie sincer și nu să-i facă rău Biancăi, sau să o despartă de Marius.

Alin a povestit că după interviul de 6 luni, el și Bianca s-au mai întâlnit întâmplător în club, unde au interacționat fugitiv.

Citește și: Care este adevăratul motiv pentru care ispita Oana Monea nu se afișează cu iubitul ei. De ce îi ascunde identitatea

Alin Simoiu a făcut dezvăluiri la Interviurile Insula Iubirii sezonul 7. Ce a spus despre Bianca Giurcă

„Până în interviul de 6 luni noi ne-am văzut o dată. Am stat de vorbă 2 ore. Am încercat să o ajut și să o sprijin pentru că era foarte demoralizată. M-am mai întâlnit apoi cu Bianca la mare. A ajuns sâmbătă seara în club, erau și alte persoane de la Insulă. Pe la 3 și jumătate am mers să-i salut. Am întrebat-o pe Bianca cum se simte, dacă e ok. Mi-a spus că da, e bine, că o să vorbim cu altă ocazie despre asta. Am mers spre dimineață și am mâncat apoi cu ea și prietenele ei, la invitația unei prietene de-ale ei. Am stat 20 de minute”, a povestit Alin Simoiu la Interviurile Insula Iubirii sezonul 7, produs exclusiv AntenaPLAY.

Citește și: Interviurile Insula Iubirii sezonul 7. Ce părere are Claudia despre noua relație a lui Bogdan. De ce s-au despărțit, de fapt

„A fost pură întâmplare și întâlnirea de la Constanța și cea de la București”, a mai spus Alin, precizând că în cadrul celei mai recente întâlniri cu Bianca, într-un club din București fata i-a mulțumit pentru tot ce s-a ântâmplat pentru că „ a văzut și a descoperit că poate avea noi orizonturi după toată experiența” de la Insula Iubirii.

„Bianca e o femeie frumoasă, suferea foarte des, eu am empatizat mult cu situația Biancăi. am vrut pur și simplu să o ajut. Cred că de Bianca m-am atașat. Știam că va suferi foarte mult după despărțirea cu Marius. Am fost dispus să o ajut după emisiune cu orice mi-ar cere. O singură dată mi-a zis să o ajut cu o postare, să nu interpreteze lumea”, a mai mărturisit Alin Simoiu în cadrul interviului exclusiv din AntenaPLAY.

Intră în AntenaPLAY și vizionează episodul integral cu interviul lui Alin Simoiu de la Insula Iubirii sezonul 7.

Insula Iubirii continuă în AntenaPLAY! Interviuri exclusive cu favoriții sezonului 7, după Marea Finală

Foștii participanți din sezonul 7 Insula Iubirii revin într-o serie de interviuri în care retrăiesc momente din cadrul show-ului, mărturisesc ce a însemnat pentru ei experiența Insula Iubirii și cum li s-a schimbat viața din acel punct, care au fost lecțiile pe care le-au învățat și cum a contribuit participarea la emisiune la evoluția lor până în prezent.

Interviurile exclusive cu cei care au făcut parte din experiența celui mai dur test al fidelității vor fi vizionate în AntenaPLAY, secțiunea Interviurile Insula Iubirii. Publicul o să afle detalii neștiute din culisele Finalei de la concurenții acestui sezon, dar și cum le-a schimbat viața participarea la emisiune.

Ce relație este între Daria Cuflic și Romeo Vasiloni. Ispitele de la Insula Iubirii au apărut în ipostaze apropiate în o... Interviurile Insula Iubirii sezonul 7. Bianca Giurcă, dezvăluiri în lacrimi despre relația cu ispita Alin Simoiu. Ce a r...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x