Antena Căutare

Irina Stroia, ispita de la ”Insula Iubirii”, mărturisiri dureroase: ”Mama a făcut stop cardiac când a aflat că plec în Thailanda!”

Irina Stroia, ispita de la ”Insula Iubirii”, a dezvăluit că mama ei a avut un șoc atunci când a aflat că va pleca în Thailanda, însă ulterior ea i-a acceptat decizia. 

Irina Stroia, ispita de la ”Insula Iubirii”, a dezvăluit că mama ei a avut un șoc atunci când a aflat că va pleca în Thailanda, însă ulterior ea i-a acceptat decizia.

Citește și: Primul concurent care părăsește Insula Iubirii: “Mă simt vinovat, o să îmi iau ședințe la psiholog”

În cadrul emisiunii ”Star Matinal”, ispita Irina Stroia a mărturisit că mama ei a avut un șoc atunci când a aflat că va pleca în Thailanda, însă după ce a depășit momentul critic a îndemnat-o să meargă încrezătoare pentru a le deschide ochii oamenilor care trăiesc în relații toxice.

Citește și: Insula Iubirii: Ce se întâmplă între concurenți și ispite. Tot ce trebuie să știi despre sezonul 5

"Ai mei au avut o căsnicie dificilă. Au stat 17 ani într-o relaţie toxică. Mama a făcut stop cardiac când a aflat că mă duc la Insula Iubirii. S-a uitat la sezonul trei. După ce s-a uitat a zis: mami, du-te, că mi-ar fi plăcut şi mie ca în 17 ani (n.r. căsnicie), cineva să îmi deschidă ochii", a spus ispita Irina.

Primul concurent care părăsește Insula Iubirii: “Mă simt vinovat, o să îmi iau ședințe la psiholog”... O nouă surpriză de proporții pe Insula Iubirii! O fostă concurentă se întoarce la Purimuntra!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x