Antena Căutare

Nebunie... Diana l-a uitat pe Andy și acum se răsfață alături de... prietenii săi. Bruneta a trecut rapid peste despărțire!

Despărțirea de Andy nu pare să fi afectat-o prea mult pe frumoasa și pasionala Diana. Bruneta a trecut rapid peste eșecul sentimental și se „recuperează” cu ajutorul prietenilor și distracției

Despărțirea de Andy nu pare să fi afectat-o prea mult pe frumoasa și pasionala Diana. Bruneta a trecut rapid peste eșecul sentimental și se „recuperează” cu ajutorul prietenilor și distracției.

Plecată la drum cu un iubit stabil, Diana a rămas fără partener, chiar dacă între timp între ea și una dintre ispitele de pe insulă s-a înfiripat ceva foarte frumos. Despărțirea de Andy nu a lăsat urme adânci pe sufletul fetei, care postează pe Facebook fotografii în care este înconjurată de persoane dragi.

Cu distracția și cu prietenii aproape, Diana ne asigură că a trecut cu brio peste cele două despărțiri.

Raul de la "Insula Iubirii" spune lucrurilor pe nume: "Nu m-am dus ca ispită, am plecat în Thailanda cu i... Nicoleta, nou venită pe insulă, pusă pe distracție: ”Vreau să mă simt bine, nu am nicio restricţie”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Citește și
x