Live acumPoftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin! (r)
Prime Time 20:00Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin!

Insula Iubirii

SEZONUL 5 | INTEGRAL

Radu Vâlcan, dezvăluiri despre ”Insula Iubirii”, sezonul 5! De ce vin concurenții la emisiune: ”Au senzația că nu li se întâmplă nimic, că sunt în vacanță!”

Au mai rămas doar câteva zile până când cel de-al cincilea sezon al emisiunii ”Insula Iubirii” va debuta pe micile ecrane, la Antena 1, iar Radu Vâlcan, prezentatorul reality-show-ului a venit la ”Xtra Night Show”, unde a vorbit despre ce se va întâmpla în emisiune. 

Au mai rămas doar câteva zile până când cel de-al cincilea sezon al emisiunii ”Insula Iubirii” va debuta pe micile ecrane, la Antena 1, iar Radu Vâlcan, prezentatorul reality-show-ului a venit la ”Xtra Night Show”, unde a vorbit despre ce se va întâmpla în emisiune.

Doar câteva zile ne mai despart de poveștile picante ale concurenților ce vor păși pe ”Insula”, iar Radu Vâlcan a confirmat că acest sezon este unul cu totul și cu totul special, pentru că toți concurenții au experiența din fața televizorului.

"Fiecare sezon a avut ceva special. Toată lumea mă întreabă ce are acest sezon special faţă de celelalte. Toate sezoanele au avut ceva. Rămâi cu ultimul în amintire. Suntem la sezonul 5, lumea poate a uitat primul sezon. Dar fiecare sezon are ceva extraordinar şi acesta nu face excepţie, evident. Acum sunt mai pregătiţi. Concurenţii vin şi au experienţa din faţa televizorului a celorlalte sezoane. De fapt, este o chestiune psihologică la mijloc. Toţi se uită la această emisiune strict din punct de vedere psihologic. Emisiunea este oglinda societăţii în care trăim. E ca o poveste, ca un serial, ca o telenovelă. Dacă te prinde, cu greu renunţi la ea.", a mărturisit Radu Vâlcan, în platoul emisiunii "Xtra Night Show".

Întrebat de ce vin oamenii la ”Insula Iubirii”, acesta a oferit detalii cu totul și cu totul inedite:

"Oamenii vin la emisiune pentru că au senzaţia că nu li se poate întâmpla absolut nimic. Şi imaginile difuzate în Thailanda sunt absolut extraordinare şi oamenii sunt atraşi de o aşa zisă vacanţă. Chiar se simt bine. Eu am mai spus, emisiunea face un bine tuturor concurenţilor. E clar că cei care se despart nu aveau de ce să mai stea, aveau ceva nociv în relaţie. Datorită conjuncturii, oamenii ajung să se relaxeze foarte mult, de pe o zi pe alta. Mulţi nu mai au presiunea camerelor, a emisiunii în sine şi încearcă să se simtă foarte bine.", a mai precizat Radu Vâlcan.

CONECTEAZA-TE CU INSULA IUBIRII
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Insula iubirii

🌴 💖 Vezi Insula Iubirii Sezonul 5 NECENZURAT pe AntenaPlay, aici ⏩  https://s.a1.ro/AOZq6st. Poţi urmări emisiunea LIVE sau episoade integrale, după difuzarea la TV. Intră acum!  

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro