Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Film: Parker

Scenariu incredibil la "Insula Iubirii". Bianca are de gând să îi dea de înțeles lui Liviu că se vor împăca, pentru ca ea să își recupereze lucrurile: "De abia acum începe viaţa mea"

Cel de-al paisprezecelea episod al emisiunii „Insula iubirii” le-a adus concurenților întâlnirile mult visate cu ispitele alese, iar acestora confruntări la bonfire-uri cu partenerii și partenerele celor pe care i-au curtat în acest sezon. Toate acestea au fost contexte în care au ieșit la iveală informații noi, dramatice.

Cel de-al paisprezecelea episod al emisiunii „Insula iubirii” le-a adus concurenților întâlnirile mult visate cu ispitele alese, iar acestora confruntări la bonfire-uri cu partenerii și partenerele celor pe care i-au curtat în acest sezon. Toate acestea au fost contexte în care au ieșit la iveală informații noi, dramatice.

Bianca a luat decizia definitivă legată de relația cu Sorin și i-a declarat acestuia că este pregătită să fie cu el, spunând că nu o mai interesează dacă momentele lor intime vor fi filmate. Mai târziu, după ce și-au petrecut noaptea împreună, ea i-a mărturisit reporterului la testimonial: Mă simt mult mai bine. Sunt mult mai deschisă cu toată lumea. Cu toți.”, adăugând că acum are mai multă încredere în ea.De abia acum începe viața mea. (...) O să fie o nebunie, sunt convinsă de asta pentru că viața mea o să se schimbe radical”. Concurenta a spus și că ar mai veni încă o dată la „Insula iubirii”, pentru că „cu fiecare zi care trece mă descopăr pe mine. În fiecare zi câte un lucru....cât de mic ar fi, dar îl descopăr. Și asta mi se pare cel mai interesant. Nu că nu o să regret dacă nu rămân cu Sorin. Nu, nu Sorin contează, eu contez aici. El poate mă ajută să îmi dau seama de anumite lucruri”, a conchis Bianca.

Ea a participat și la ceremonia focului, unde a cunoscut-o pe Bianca, ispita, cea care i-a fost alături lui Liviu, încercând să îl facă să înțeleagă unde a greșit în relațiile cu femeile din viața lui și cum ar putea să schimbe acest comportament dezinteresat, învățând să comunice.

Cele două femei au stat de vorbă despre Liviu, iar Bianca a declarat că are o strategie: deși nu vrea să mai audă nimic de Liviu și nu își dorește ca el să mai facă parte din viața ei, ea s-a decis să joace teatru la întâlnirea cu el și să îi dea senzația că se va împăca cu el. Scopul ar fi acela ca, de îndată ce ajung în țară ea să își poată recupera lucrurile.

Și pe insula băieților, Nico și Cătălin își trăiesc povestea de dragoste. Concurentul este foarte fericit alături de ispită, cei doi având planuri împreună și în țară. Însă cel mai dramatic moment a fost întâlnirea celor două femei, la ceremonia focului.

Cele două Nicoleta, care împart, același bărbat, același nume și aceeași zi de naștere au vorbit despre Cătălin și despre cum s-au transformat relațiile lor pe „Insula iubirii”. Tatuajul făcut de cei doi, ispită și concurent, a fost unul dintre subiecte, despre care Nicoleta nu voia să creadă că e permanent. Ispita a declarat că ea este îndrăgostită de Cătălin și că toată emisiunea și această experiență este ceva foarte nou și pentru ea.

Maria și Alexandra s-au întâlnit și ele la bonfire, unde concurenta i-a făcut mărturisiri ispitei despre lipsa de sinceritate a lui Aurel. Ea i-a spus Mariei că este cea care îl întreține și că el este foarte interesat de acest aspect.

Cele două femei au decis să comploteze pentru a vedea ce va decide Aurel și dacă la final se va întoarce la Alexandra. Deea și Ben și-au petrecut mai mult timp împreună, scopul ispitei fiind acela de a scoate la iveală comportamentul lui diferit de imaginea creată, de bărbat înșelat.

Dream date-urile, la care au participat toți concurenții și ispitele alese de ei le-au adus unora fericire, altora dezamăgire, ca în cazul Dianei. După o cină romantică, Andy i-a propus ca seara să îi citească până adorme, lucru care a luat-o prin surprindere pe concurentă, ea având cu totul alte planuri. Și în cazul lui Robert și al Alexandrei, el este cel care a luat decizia să nu meargă mai departe, dincolo de câteva săruturi, spunând că „eu trebuie să simt ca să pot face chestia asta. La mine, dacă nu e chimie - nu o să se întâmple., a spus Robert.

Și cum finalul este aproape și reîntâlnirile dintre cuplurile care au ales să vină pe insulă se apropie cu pași repezi, ultimele episoade de săptămâna viitoare vor aduce alte confruntări, mai ales că aceștia vor petrece 24 de ore împreună, înainte de a părăsi insula.

Video