Căutare Live

Vara tocmai a luat foc! Toate sezoanele Insula Iubirii se văd pe AntenaPlay. Urmărește episoadele preferate ale testului suprem al fidelității

Dragostea adevărată învinge orice obstacol? Experiența Insula Iubirii a scos la lumină cele mai ascunse secrete ale cuplurilor ce au avut curajul să dea testul suprem al reality show-ului prezentat de Radu Vâlcan, „Temptation Island – Insula iubirii”. Toate sezoanele se pot vedea, online, pe AntenaPlay.

Toate sezoanele Insula Iubirii se văd pe Antena Play. Urmărește episoadele preferate ale testului suprem al fidelității

Vestea la care visau fanii testului suprem al dragosteai și fidelității! Toate cele cinci sezoane Insula Iubirii se pot urmări, fără pause publicitare sau alte „ispite” doar pe AntenaPlay.

Patru cupluri, 12 tentații, 15 zile și o insulă plină de capcane. Așa a început frumoasa nebunie numită Insula Iubirii, la Antena 1.

Andreea și Bogdan, Loredana și Liviu, Deea și Cristian, Petra și Ovidiu. Ele au fost primele patru cupluri care au acceptat să își supună relația testului suprem.

La finalul lui, doar dragostea adevărată a învins. Cei opt conurenți s-au întors din Thailanda total schimbați.

După încheierea filmărilor de la „Insula iubirii”, concurenţii au revenit în România şi şi-au văzut în continuare de vieţile lor. În timp de unii au ales să păstreze relaţiile, alţii şi-au spus „adio”. Primul sezon Insula Iubirii se vede, integral, pe AntenaPlay.

Sezonul 2 „Insula Iubirii” - testul suprem pentru Loredana și Hammude

Un alt sezon, mai multe noutăți! Cel de-al doilea sezon al celui mai fierbinte reality show, „Temptation Island – Insula iubirii”, a adus prima schimbare din istoria emisiunii: cinci cupluri au ajuns în Thailanda.

Este sezonul în care i-am cunoscut pe Loredana și Hammude, unul dintre cuplurile ce păreau a fi de nedespărțit:

„Suntem romantici, suntem un cuplu perfect, ne iubim foarte mult și ne dorim o relație cât mai lungă. Ne-am cunoscut în Sibiu, a fost dragoste la prima vedere, ne-am mutat împreună după două luni și ne înțelegem excepțional. Ne completăm unul pe celălalt”, declarau ei, înainte de plecarea în Thailanda.

Toate planurile celor doi au fost date peste cap, în momentul în care Loredana a ajuns pe insula băieților.

Sezonul 3 „Insula Iubirii” - „O ispită se va îndrăgosti cu adevărat cu un concurent”

„Ceva neaşteptat şi cu totul nou se va întâmpla în acest sezon. Una dintre ispite se va îndrăgosti cu adevărat cu un concurent”, a anunțat Radu Vâlcan, înaintea premierei celui de-al treilea sezon „Insula Iubirii”.

Citește și
emi-cu-o-cutie-în-mână-cuza-plânge
Emi și-a cerut iubita în căsătorie la Asia Express. Cum arată tânăra care l-a cucerit
Emi și-a cerut iubita în căsătorie la Asia Express. Cum arată tânăra care l-a cucerit
EXCLUSIV. Primele imagini cu Emi și iubita lui, după ce a cerut-o în căsătorie la Asia Express. Ce răspuns i-a dat tânăra
EXCLUSIV. Primele imagini cu Emi și iubita lui, după ce a cerut-o în căsătorie la Asia Express. Ce răspuns i-a dat tânăra
EXCLUSIV. Primele imagini cu Emi și iubita lui, după ce a cerut-o în căsătorie la Asia Express. Ce răspuns i-a dat tânăra
trei-echipe-în-fața-irinei-fodor
O altă echipă a primit un cufăr și riscă eliminarea de la Asia Express! Ce a anunțat Irina Fodor
O altă echipă a primit un cufăr și riscă eliminarea de la Asia Express! Ce a anunțat Irina Fodor
Mai multe articole

Dacă ați uitat de controversata poveste de dragste, puteți urmări sezonul integral, online, doar pe AntenaPlay.

Sezonul 4 „Insula Iubirii” - Hannelore, cel mai lung bonfire din istoria emisiunii: „Prietenie!”

Hannelore Ulrich și Bogdan Ionescu sunt din Timișoara, se iubesc de mai bine de șase ani și jumătate și urmează să se căsătorească. Până atunci, însă, ei au venit la Insula Iubirii ca să-și testeze dragostea.

„Relația noastră este foarte frumoasă, m-a cerut în căsătorie de un an și ceva. Avem totul pregătit. În afară de costumul meu și de verighete, avem totul plătit, programat.”, au povestit Bogdan și Hannelore, înainte de plecarea în Thailanda.

Toate planurile celor doi s-au năruit, în momentul în care Hannelore l-a cunoscut pe Andy. Cum a evoluat cea mai ciudată relație dintre o ispită și o concurentă, doar pe AntenaPlay.

Sezonul 5 „Insula Iubirii” - Aurel se întoarce!

Sezonul cinci, poate cel mai spectaculos al reality show-ului! Aurel și Diana, doi fosști concurenți, au revenit în Thailanda, ca și cuplu!

Dacă, în România, cei doi păreau definiția „îndrăgostelii”, din clipa în care s-a întors pe insulă, bărbatul și-a amintit de ispita ce i-a luat mințile la prima participare: Maria!

Toate cele cinci sezoane „Insula Iubirii” sunt disponibile online, doar pe AntenaPlay.

Un fost concurent de la Insula iubirii candidează pentru funcția de primar! Rivalul politic i-a furat iubita, în trecut... Fosta ispită Nicoleta Dragne are interzis să se ridice din pat!...
Ultimele știri