Antena Căutare

Anghel Constantin, mesaj dur pentru Abi Talent, în finala iUmor: „Te bat urechile peste sprâncene, încă te uiți la desene”

Moment inedit în finala sezonului 8 iUmor! Anghel Constantin, concurentul care decorează torturi, dar este si campion la lupte, a prezentat un număr incredibil de stand up comedy, inspirat din realitatea societății în care trăim.

Anghel Constantin, concurentul care decorează torturi, dar este si campion la lupte, s-a prezentat la finala iUmor , sezonul 8, cu o pungă de cadouri! Concurentul nu a oferit nimic, dar a cerut cadouri de la jurați!

Marea FINALĂ iUmor 2020, sâmbătă seara. Ei sunt cei 11 concurenți care vor lupta pentru premiul în valoare de 20.000 de euro

Numărul de stand up comedy al concurentului a fost unul inedit și inspirat din realitatea care ne înconjoară, dar și de societatea zilelor în care trăim.

"Pare o chestie desprinsă din public speaking", a spus Mihai Bendeac despre numărul concurentului Anghel Constantin.

Anghel Constantin, mesaj dur pentru Abi Talent, în finala iUmor: „Te bat urechile peste sprâncene, încă te uiți la desene”

Nici Cheloo nu a fost încântat de numărul concurentului din finală, juratul considerând că este un număr mai slab decât cel prezentat în ediția trecută!

Publicul a decis! Anghel Constantin a câștigat prima ediție din sezonul 8 al emisiunii iUmor

Urmăriți numărul de stand-up comedy al lui Anghel Constantin din finala sezonului 8 iUmor, accesând clipul video de mai sus.

Eduard Vacariu, stand up comedy pe gustul lui Cheloo! „Am rămas cu așteptările umflate și a trebuit să mi le dezumflu si... Uită tot ce știai până acum! Paul Diaconescu a scris istorie curată în finala iUmor! Cheloo: „Mă simt deochiat! Este pro...
Focaccia simplă de casă. Rețetă de pâine din bucătăria italiană
Atunci când ți-e poftă de pâine preparată în casă, cu siguranță te gândești care ar fi...
Horoscopul zilei de 31 martie 2023. Leii sunt plini de energie. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 31 martie 2023 spune că nativii din zodia Leilor nor avea parte de o zi...
Ultimele știri
x