Live acum
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

iUmor

SEZONUL 8 | INTEGRAL

Anghel Constantin, mesaj dur pentru Abi Talent, în finala iUmor: „Te bat urechile peste sprâncene, încă te uiți la desene”

Moment inedit în finala sezonului 8 iUmor! Anghel Constantin, concurentul care decorează torturi, dar este si campion la lupte, a prezentat un număr incredibil de stand up comedy, inspirat din realitatea societății în care trăim.

Anghel Constantin, concurentul care decorează torturi, dar este si campion la lupte, s-a prezentat la finala iUmor , sezonul 8, cu o pungă de cadouri! Concurentul nu a oferit nimic, dar a cerut cadouri de la jurați!

Marea FINALĂ iUmor 2020, sâmbătă seara. Ei sunt cei 11 concurenți care vor lupta pentru premiul în valoare de 20.000 de euro

Numărul de stand up comedy al concurentului a fost unul inedit și inspirat din realitatea care ne înconjoară, dar și de societatea zilelor în care trăim.

"Pare o chestie desprinsă din public speaking", a spus Mihai Bendeac despre numărul concurentului Anghel Constantin.

Nici Cheloo nu a fost încântat de numărul concurentului din finală, juratul considerând că este un număr mai slab decât cel prezentat în ediția trecută!

Publicul a decis! Anghel Constantin a câștigat prima ediție din sezonul 8 al emisiunii iUmor

Urmăriți numărul de stand-up comedy al lui Anghel Constantin din finala sezonului 8 iUmor, accesând clipul video de mai sus.

CONECTEAZA-TE CU iUMOR
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook | Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati despre pe site 👉 iUmor

😎 Distracția continuă și în online > iUmor pe AntenaPlay 🔴 Vezi ediții integrale 👉​ https://s.a1.ro/iCvPypB

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro