Antena Căutare

Bia Khalifa, dans provocator doar în lenjerie intimă. Cum s-a filmat fosta concurentă iUmor

Bia Khalifa, fosta concurentă din sezonul 10 iUmor, a surprins pe toată lumea cu un dans provocator doar în lenjerie intimă, chiar pe rețelele sociale.

Bia Khalifa într-un halat de satin, roz și într-o lenjerie intimă din măști de protecție Galerie
Bia Khalifa, fosta concurentă din sezonul 10 iUmor, a surprins pe toată lumea cu un dans provocator

Bia Khalifa a luat cu asalt scena iUmor din sezonul 10 și i-a lăsat pe jurați cu gura căscată atunci când a apărut îmbrăcată într-o lenejerie intimă făcută din măști de protecție. Ținuta sumară a surprins pe toată lumea, iar numărul său de stand-up comedy l-a pus pe gânduri pe Mihai Bendeac, care i-a adresat și câteva întrebări.

În cadrul emisiunii, blondina a făcut cele mai picante dezvăluiri despre viața sa personală și cariera în industria muzicală. Aceasta a mărturisit că este adepta operațiilor estetice și că a fost prima femeie din România care și-a făcut cont pe platforma OnlyFans.

Citește și: Cine e Bia Khalifa, concurenta care a apărut acoperită doar de maști. Ce lucruri a dezvăluit despre ea la "iUmor"

La cei 20 de ani, fosta concurentă se mândrește cu cele mai provcatoare forme pe care le scoate în evidență de câte ori prinde ocazia, drept dovadă stau fotografiile sale din mediul online, unde își petrece o mare parte din timp. Un lucru este evident, Bianca este posesoarea unui trup de invidiat cu care pune pe jar publicul masculin.

Bia Khalifa, dansul provocator care a atras toate privirile

Blondina și-a obișnuit prietenii din mediul online cu aparițiile sale incendiare, însă de data asta a dus totul la un alt nivel și a întors privirile tuturor. Recent, a publicat un videoclip pe TikTok extrem de fierbinte și provocator. Aceasta a surprins cu mișcările sale lascive în lenjerie intimă și cu pozițiile fierbinți, care au lăsat totul la vedere.

Bia Khalifa a apelat la un sutien roz, care i-a scos în evidență atuurile fizice, în special bustul generos, talia de invidiat și frumoasele trăsături ale feței. În partea de jos a ales o pereche de bikini minusculă, care i-a pus într-o lumină bună posteriorul bombat și picioarele subțiri.

"Love Scars" este piesa pe care tânăra s-a mișcat în cele mai atrăgătoare moduri.

Clipul a strâns mai bine de 2.000 de aprecieri și foarte multe comentarii, semn că fosta concurentă a devenit rapid cunoscută și apreciată după apariția sa în cadrul show-ului iUmor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Reacțiile prietenilor virtuali nu au încetat să apară. Aceștia au ținut neapărat să îi facă câteva complimente pentru modul în care arată, însă nu au lipsit și comentariile mai puțin plăcute din partea cârcotașilor.

Ce a dezvăluit Bia Khalifa despre viața sa

Fosta concurentă de la iUmor a vorbit despre viața sa într-un interviu pentru Showbiz Report la Antena Stars. Deși în cadrul emisiunii le-a mărturisit juraților că a făcut doar opt clase, Bia a dezvăluit faptul că a făcut școala în Italia, la Bergamo, iar limba italiană o știe la perfecție. La o perioadă de timp, aceasta s-a mutat în Spania, unde a studiat la o academie, specializându-se în hairstyling.

“Asta îmi place să fac în timpul liber. Mă machiez, îmi fac părul și sunt bună la desen”, a mărturisit ea.

Citește și: Viața din Italia a Biancăi Khalifa. Ce a trait în străinătate blonda care a venit acoperită doar de măști iUmor

Nu mai este un secret faptul că blondina este adepta operațiilor estetice, subiect pe care l-a abordat și în interviul pentru Antena Stars. Aceasta a mărturisit că a apelat la un implant mamar și la o rinoplastie de la o vârstă foarte fragedă.

“A semnat mami, chiar dacă nu a fost de acord”, a mai adăugat Bianca.

Ștefania Costache revenire-surpriză la iUmor: ”Nu puteam să ratez ocazia”... Un cuplu de tineri părinți se plânge în mod profesionist la iUmor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x