Live acumPoftiti pe la noi: Poftiti la circ
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Cine a câștigat finala Plăcerilor Vinovate de la iUmor. Delia, în culmea fericirii: ”A câștigat premiul fix cine trebuia!”

Finala Plăcerilor Vinovate a adus pe scena de la iUmor concurenți aleși pe sprâneană, recunoscuți pentru pasiunile lor neobișnuite, însă câștigător a fostul unul singur. 

Cine a câștigat finala Plăcerilor Vinovate. Delia, în culmea fericirii: ”A câștigat premiul fix cine trebuia!”

Au fost momente care mai de care mai inedite, iar concurenții au dat tot ce au putut. Totuși, marele câștigător a fost Romanticul X.

”A câștigat cine trebuia. Azi l-am descoperit în toată splendoarea lui. Sunt fiartă pe el.”, a spus Delia, care s-a arătat extrem de entuziasmată.

A gafat, dar a treia oară a fost cu noroc. Romanticul X, moment uimitor la iUmor după ce a devenit tată: ”Mihai, rămâne valabilă propunerea de a fi naș!”

”Hai să nu ne pierdem simțul umorului”, i-a spus Cheloo, care a spus că și-ar dori să câștige Țiproc.

Mihai Bendeac a echilibrat, însă, balanța, alegându-l pe Romanticul X: ”Eu cred că el ar trebui să câștige și nu pentru că mi-e rudă.”

Acesta a reușit să obțină premiul în valoare de 2.500 de lei, dar s-a ales și cu un naș pe sprânceană, întrucât mama lui Mihai Bendeac îi va boteza copilul.

Cum a reacționat el, află urmărind clipul de mai sus!

Video