Antena Căutare

Cine a câștigat finala Plăcerilor Vinovate de la iUmor. Delia, în culmea fericirii: ”A câștigat premiul fix cine trebuia!”

Finala Plăcerilor Vinovate a adus pe scena de la iUmor concurenți aleși pe sprâneană, recunoscuți pentru pasiunile lor neobișnuite, însă câștigător a fostul unul singur. 

Cine a câștigat finala Plăcerilor Vinovate de la iUmor. Delia, în culmea fericirii: ”A câștigat premiul fix cine trebuia!”
Cine a câștigat finala Plăcerilor Vinovate. Delia, în culmea fericirii: ”A câștigat premiul fix cine trebuia!”

Au fost momente care mai de care mai inedite, iar concurenții au dat tot ce au putut. Totuși, marele câștigător a fost Romanticul X.

”A câștigat cine trebuia. Azi l-am descoperit în toată splendoarea lui. Sunt fiartă pe el.”, a spus Delia, care s-a arătat extrem de entuziasmată.

A gafat, dar a treia oară a fost cu noroc. Romanticul X, moment uimitor la iUmor după ce a devenit tată: ”Mihai, rămâne valabilă propunerea de a fi naș!”

”Hai să nu ne pierdem simțul umorului”, i-a spus Cheloo, care a spus că și-ar dori să câștige Țiproc.

Mihai Bendeac a echilibrat, însă, balanța, alegându-l pe Romanticul X: ”Eu cred că el ar trebui să câștige și nu pentru că mi-e rudă.”

Acesta a reușit să obțină premiul în valoare de 2.500 de lei, dar s-a ales și cu un naș pe sprânceană, întrucât mama lui Mihai Bendeac îi va boteza copilul.

Cum a reacționat el, află urmărind clipul de mai sus!

Alexandru Țiproc, regele invențiilor de la iUmor, a venit pe scenă cu o coroană și pantaloni din aur: ”Așa arătăm lumii ... Cocoon Kills, fenomenul care a „zguduit” scena la X Factor și iUmor! Cheloo: „Măi omule, ești genial”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x