Căutare Live

Cum arată Bia Khalifa blondă. Concurenta de la iUmor a avut parte de mai multe schimbări de look

Bia Khalifa a participat în ediția a doua a sezonului 10 iUmor și i-a uimit pe toți cu stilul său nonconformist. Tânăra de 20 de ani a avut parte de mai multe schimbări de look de-a lungul timpului, părul ei cunoscând și nuanțe de blond.

Bia Khalifa i-a uimit pe jurați cu apariția ei la iUmor

Antena 1

Bia Khalifa a urcat pe scena iUmor purtând măști de protecție în loc de lenjerie și acoperindu-se cu un halat. Tânăra de 20 de ani, cu părul brunet, i-a uimit pe toți cu apariția sa și cu dezvăluirile despre modul în care trăiește.

Bia Khalifa a dezvăluit că a fost prima femeie din România car eși-a făcut cont pe Only Fans și că iubește să cheltuie bani și să se opereze.

Bia Khalifa spune despre ea că este un trendsetter și postează conținut pe rețelele sociale.

Concurenta a urcat pe scena iUmor având părul brunet, însă este adepta schimbătilor de look extreme și de-a lungul timpului a realizat și fotografii în care apare cu părul blond.

Bia Khalifa, apariție uimitoare la iUmor 2021

Pe lângă schimbările de look, Bia este adepta operațiilor și a tatuajelor, aceasta având un tatuaj pe piet în care scrie: „Nu mai vreau să sufăr”: „Nu că aș avea motive. L-am făcut când eram mai mică. Eu sufăr preventiv, sau râd preventiv”.

„Efectiv toată ziua muncesc. Job-ul meu e să fiu eu. Eu am fost prima fată cu Only Fans din România, o platformă în care ne expunem și lume aintră și plătește”, a explicat concurenta.

Concurenta a spus despre ea că-i place muzica și că este un trendsetter.

„Am descoperit că-mi place muzica. Îți dai seama încercând. Exprim foarte multe chestii pe care vreau să le expun. Efectiv cânt ceea ce simt. Aduc moda și sunt o chestie ok de copiat”, a spus Bia la iUmor.

Bia Kalifa, momentul care l-a uimit pe Mihai Bendeac

Concurenta a fost întrebată de către Delia și ce gen de bărbați îi plac, iar aceasta a răspuns foarte direct că îi plac cei care au baby face, sunt inteligenți și o ascultă.

„Sunt un mentor, un fel de sensei foarte bun al iubirii, deci ar trebui să asculte. După ce nu mă ascultă, parcă se strică treburile, nu sunt făcută să îmi spună mie cineva ce și cum. Da, bine, colaborăm, dar bine.", a zis ea.

Când a venit vorba despre unde se vede peste cinci ani, răspunsul ei a lăsat pe toată lumea cu gura căscată. Aceasta a mărturisit că îi place foarte mult să călătorească și că sigur se vede într-o țară pe care nu a vizitat-o până acum, iar iubitul ei ar trebui să fie fanul ei numărul unu și să o susțină în cariera muzicală.

Citește și: iUmor, 14 februarie 2021. Manuel Miru, francezul cu "nume de columbian și față de evreu", impresionează cu numărul său plin de haz

„Trăim o perioadă tare dubioasă, nu știu dacă realizăm. Fata asta nu este singura din lumea asta care este așa.", a spus Delia.

„Bianca, dacă vrei să mă asculți, am aproape 38 de ani. Am văzut destul de multe lucruri, tot universul se învârte în jurul faptului că ești sexy. Bianca, accepți că poți pentru unele persoane să nu fii deloc sexy?", a întrebat-o Mihai Bendeac, iar răspunsul ei a fost categoric „NU".

Bia Khalifa, ipostaze fierbinți pe rețelele sociale. Cum se fotografiază concurenta de la "iUmor"... Nae Nicolae merge în finala iUmor, sezonul 10...
Ultimele știri
x