Căutare Live

Cum arată soția lui Mihai Radu, câștigătorul sezonului 12 iUmor. Ramona este femeia care l-a inspirat să patricipe la show

Telespectatorii au avut ocazia să-l cunoască pe Mihai Radu, însă puțini sunt cei care știu cum arată soția lui. Câștigătorul sezonului 12 iUmor a vorbit des despre partenera sa în momentele sale de stand-up comedy din cadru show-ului. Iată cât de frumoasă este Ramona, femeia care l-a inspirat pe „Bucșă” să participe la iUmor.

Telespectatorii au avut ocazia să-l cunoască pe Mihai Radu, însă puțini sunt cei care știu cum arată soția lui.

Antena 1

Marea Finală a sezonului 12 iUmor a avut loc pe data de 22 mai 2022, iar telespectatorii au fost cei care au ales câștigătorul. În urma voturilor, publicul decis ca Mihai Radu să plece acasă cu premiul în valoare de 20.000 de Euro.

Concurentul a acaparat atenția juraților și a oamenilor de pe micile ecrane ale televizioarelor cu felul carismatic. De asemenea, glumele sale senzaționale despre viața de taximetrist au ajuns rapid la „inimile” telespectatorilor.

Citește și: Cine este Mihai Radu, câștigătorul sezonului 12 iUmor. Cum a devenit celebru pe Internet

La fiecare număr de stand-up comedy, Mihai Radu nu a ezitat să povestească despre soția sa. Ramona l-a inspirat pe concurent să participe în sezonul 12 iUmor. Mai mult decât atât, aceasta l-a ajutat să își scrie textul pentru Marea Finală a emisiunii.

Cum arată Ramona, soția lui Mihai Radu

Mihai Radu este o fire foarte discretă. Câștigătorul sezonului 12 iUmor nu publică des poze cu familia sa pe rețelele sociale. Din când în când, acesta postează videoclipuri în care apare alături de soția sa pe contul de TikTok.

Ramona este o femeie extrem de frumoasă, iar concurentul este foarte mândru de partenera sa. Deși a fost destul de reținut la televizor în ceea ce privește viața amoroasă, Mihai Radu nu ezită să își exprime sentimentele pentru soția sa în mediul online.

@mihairadu670 ❤️❤️❤️@ramonaradu85 ♬ sunet original - Trist💔💔

Clipurile cu cei doi strâng sute de like-uri și o mulțime de reacții pozitive din partea prietenilor virtuali. Un lucru este evident, Mihai Radu și Ramona se potrivesc de minune, iar relația lor este una bazată pe multă iubire.

„Sunteți o familie frumoasă!! 🤗♥️ Multă sănătate, fericire și tot binele din lume!!! 🤗”, „Ce frumos!” sau „O familie frumoasă! 🥰”, sunt doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online.

Citește și: Finala iUmor, sezonul 12. Mihai Radu, numărul de stand-up autentic care a uluit. "Nu avem acum câștigătorul pe scenă? Eu așa zic”

Ramona a moștenit pasiunea pentru TikTok de la soțul său. Aceasta este destul de activă pe rețelele sociale și distribuie des videoclipuri cu ea sau cu fiul său și al concurentului din sezonul 12 iUmor.

@ramonaradu85 La voi cum [email protected] #tiktokromania #pasteferucitlatoatalumea ♬ sunet original - Ramona Radu

Soția lui Mihai Radu reușește să topească inimile internauților și cu imaginile în care apare micuțul lor.

@ramonaradu85 Așa fac și eu 😂😂@mihairadu670 #iumor #tazmanianul #foryou ♬ dudada dudada - FUNNY

Din postările de pe rețelele sociale se poate observa faptul că Mihai Radu este un familist convins. Acesta încercă să petreacă mai mult timp alături de soția și fiul său, chiar dacă job-ul său este unul destul de solicitant.

Citește și: Semifinala iUmor, sezonul 12, 15 mai 2022. Mihai Radu este ultimul finalist al sezonul 12 iUmor

Câștigătorul sezonului 12 iUmor a spus în nenumărate rânduri că viața de șofer de ridesharing nu este una tocmai ușoară. Pe lângă toate acestea, Mihai Radu este mulțumit de meseria pe care o practică cu drag.

iUmor continuă cu sezonul 13. Înscrierea la preselecțiile celui mai nou sezon s-au deschis, iar doritorii se pot înscrie casting.a1.ro.

Finala iUmor, lider de audienţă. Mihai Radu a plecat acasă cu trofeul iUmor și premiul de 20.000 de Euro... Maria Popovici, moment uimitor. Care-i faza cu ţapul de la iUmor...
Ultimele știri
x