Antena Căutare

Finala iUmor, sezonul 12. Roxana Chiperi, prințesa războinică i-a uimit pe jurați

Roxana Chiperi, concurenta iUmor care a uimit în audiții cu un sketch de excepție, s-a întors în această seară pentru o scenetă ieșită din comun.

roxana chiperi la iumor sezonul 12 Galerie
Roxana Chiperi, concurenta iUmor care a uimit în audiții cu un sketch de excepție, s-a întors în această seară pentru o scenetă ieșită din comun. | Antena 1

Roxana Chiperi a pășit extrem de emoționată pe scena iUmor și s-a transfortmat într-un personaj de poveste, Chiperbi.

Roxana juca rolul unei prințese, dar nu era una obișnuită, ci o prințesă care mânca shaworma.

Roxana Chiperi, prințesa războinică încerca să își găsească un soț

Concurenta iUmor își aștepta prințul care să o salveze din castelul tatălui ei. au intrat în scenă mai mulți cavaleri care încercau să o curteze pe Roxana.

Finala iUmor, sezonul 12. Roxana Chiperi

Citește și: Semifinala iUmor, sezonul 12, 15 mai 2022. Luca Lombardo, monologul emoționant care i-a lăsat pe toți cu ochii în lacrimi

Chiperbi a vrut să îi impresioneze pe cei trei cavaleri cu vocea ei superbă. Ea a început să cânte, dar nu părea să fie prea talentată la muzică.

Roxana le-a arătat celor trei cavaleri că va sări de la balcon și unul dintre ei trebuia să o prindă, iar acela avea să îi devină soț. Între timp, cavalerii se luptau între ei care să o cucerească, dar Roxana deja căzuse pe niște căpițe de fân.

Un al patrulea cavaler a venit să o cucerească, dar a trebuit să se lupte cu ceilalți 3 bărbați pentru a câștiga mâna prințesei.

Se pare că primii trei cavaleri l-au ucis pe cel de-al patrulea, dar Roxana s-a enervat și s-a transformat în prințesa războinică, reușind să îi înfrângă pe aceștia.

“Este o fată foarte periculoasă, cu abilități ascunse”, a zis Cheloo.

Roxana l-a ridicat în brațe pe cavalerul ei și a fugit cu el în culise.

Jurizare Roxana Chiperi în finala iUmor sezonul 12

Jurații au râs copios la sketch-ul prezentat de Roxana Chiperi și au aplaudat-o.

“Regie superioară lui Sergiu Nicolaescu, poveste, desen animat, luptă pentru dragoste, shaworma și amuzament”, a zis Cheloo.

Citește și: Semifinala iUmor, sezonul 12, 15 mai 2022. Abel Megyes, numărul de magie care i-a uimit pe toți. "Nu pot să îți neg abilitățile"

“Ce trăznaie!”, a zis Mihai Petre.

“Transformarea ei e demnă de laudă”, a zis Mihai Petre.

“Ai demonstrat aceste abilități ieșite din comun în ceea ce se întâmplă cu fizionomia ta. (…) Au trecut deja mulți ani de când te-am văzut prima dată și parcă ai adormit în frigider pentru că arăți exact la fel”, i-a zis Mihai Bendeac.

“A fost extraordinar”, a zis Cheloo.

“Incredibil moment la iUmor, eu așa ceva nu am mai văzut”, i-a transmis și Delia.

Roxana Chiperi a primit 4 X LIKE de la jurații iUmor.

Despre iUmor sezonul 12, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Sezonul 12 iUmor a revenit pe micile ecrane! Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură să afle identitatea celui de-al patrulea jurat al show-ului și au avut parte de o super-surpriză: Mihai Bendeac, Delia și Cheloo au un coleg diferit în fiecare ediție.

Telespectatorii vor descoperi în fiecare etapă noi vedete, care vor nota numerele de stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă alături de cei trei jurați iUmor. Ca de obicei, edițiile necenzurate iUmor sunt disponibile pe AntenaPLAY, iar Vlad Drăgulin aduce pentru public iMai Mult Umor, o emisiune-pamflet care îl va avea în prim-plan pe omul politic Vadim Tudor.

Pentru fanii show-ului, a1shop.ro are o categorie dedicată emisiunii iUmor, de unde cei mai mari fani își pot achiziționa produse originale brand-uite.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Publicul își poate vota favoritul, doar dintre cei care primesc în finală 3 X LIKE de la jurați, trimițând SMS la 1313, tarif 1.19 euro TVA inclus, iar în text trebuie să includă prenumele concurentului favorit. Roxana Chiperi poate fi votată prin SMS la 1313 cu textul "ROXANA".

Finala iUmor, sezonul 12. Vlad Barbu, stand-up demn de o finală. “Și mie mi s-a părut că are ceva din Micutzu"... Finala iUmor, sezonul 12. Micutzu, invitatul special a luat cu asalat scena cu un număr de stand-up inedit. “Domnu Pikac...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Citește și
x