Antena Căutare

Finala plăcerilor vinovate își află câștigătorul sâmbătă, de la 20.00, la Antena 1

Delia, Mihai Bendeac și Cheloo vor avea sâmbătă, de la ora 20.00, la Antena 1, o sarcină dificilă pentru a stabili care este cea mai mare slăbiciune a lor, dintre concurenții iUmor, în Finala plăcerilor vinovate.

Finala plăcerilor vinovate își află câștigătorul sâmbătă, de la 20.00, la Antena 1 Galerie
Finala plăcerilor vinovate își află câștigătorul sâmbătă, de la 20.00, la Antena 1

După ce a participat la iUmor în diverse etape ale vieții sale, Romanticul X s-a calificat de data aceasta în Finala plăcerilor vinovate. Gabriel Chioseaua, cunoscut sub pseudonimul de „Romanticul X", și-a cerut în căsătorie soția tot în cadrul emisiunii, iar Mihai Bendeac a acceptat să le fie naș. De data aceasta, Gabriel va veni însă singur după ce jumătatea sa a rămas acasă cu fiul lor abia născut.

Tot sâmbătă, de la ora 20.00, la Antena 1, jurații trebuie să aibă grijă pentru că se vor afla din nou în prezența lui Gheorghe Popescu, taximetristul hoț de zâmbete, dar și a lui Viorel Țicu. Acesta din urmă a încercat până acum să obțină voturile Deliei, ale lui Mihai Bendeac sau ale lui Cheloo fie folosindu-se de un cocoș, fie la un joc de alba-neagra.

Chiar dacă a devenit de-al casei la iUmor, Pippino nu a reușit până acum să ajungă într-o finală, însă performanța sa din acest sezon, când a reușit să adune 13 persoane într-o mașină, i-au asigurat un loc în Finala plăcerilor vinovate, de sâmbătă. Acestora li se vor alătura cântărețul Ion Cornel Domnu, Violeta Niculae, dar și auto-proclamatul rege al invențiilor Alexandru Țiproc. Cine va reuși de această dată să câștige voturile și premiul din Finala plăcerilor vinovate, Delia, Mihai Bendeac și Cheloo vor stabili sâmbătă, de la 20.00, la Antena 1.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x