Antena Căutare

iUmor sezonul 15, 16 decembrie 2023. Fachirul din Periș a dat neoanele sparte și dinții scoși pe o cascadorie „de infarct”

Fachirul din Periș a venit la iUmor, în ediția specială, să facă ceva ce nu a mai făcut până acum. Producția i-a pregătit și o echipă medicală în caz că isprava ieșea rău. Iată ce s-a întâmplat! Noua cascadorie a fost de-a dreptul impresionantă.

iUmor sezonul 15, 16 decembrie 2023. Fachirul din Periș a dat neoanele sparte și dinții scoși pe o cascadorie „de infarct” Galerie
iUmor sezonul 15, 16 decembrie 2023. Fachirul din Periș a dat neoanele sparte și dinții scoși pe o cascadorie „de infarct” | Antena 1

Atenție, nu încercați așa ceva acasă!

Fachirul din Periș, omul fără de care iUmor nu ar fi fost ce e, s-a bucurat că a fost sunat și chemat pentru a doua șansă.

„Parcursul meu s-a oprit tot timpul în Semifinală și Finală. Să concurez printre cei mai buni este, totuși, ceva de bine. Te bucuri! Sunt mândru de mine! Să faci lucrurile astea pe care le fac eu, nu le face nimeni în România. Am scos lapte pe ochi, nu face nimeni în lume! Mi-am băgat acul prin picior, am spart sticle, neoane.”, a precizat el la testimoniale.

Concurentul a transmis că este încântat că oamenii îl plac, iar acest lucru l-a făcut să își dorească să revină pe scena de nebunie de la Antena 1.

„Eu sunt ăla care n-am făcut carte și vin cu lucruri mai neobișnuite. Vedem dacă se întâmplă ceva rău sau nu.”, a mai adăugat Fachirul în culise.

Citește și: iUmor sezonul 15, 9 decembrie 2023. Zein Kamil, apariție-surpriză după succesul de la Mireasa. Ce a făcut pe scenă

iUmor sezonul 15, 16 decembrie 2023. Fachirul din Periș, momentul la care echipa medicală a stat geană. Nu încercați așa ceva acasă!

„Mă știți, sunt învățat cu duritatea.”, s-a prezentat Fachirul din Periș, după ce a urcat pe scena iUmor. Între timp, în spatele lui se aflau câteva cărămizi, un cazan, dar și o minge de fotbal. Nici bine nu au clipit jurații, că Fachirul a și spart o cărămidă de cap.

Însă, concurentul a ținut să transmită că astăzi va schimba puțin macazul și a promis că va face lucruri care, de multe ori, pot aduce un infarct atât aici, cât și acasă.

„Ceea ce trebuie să știți e că ceea ce urmează să fac acum nu am mai făcut niciodată. Am văzut undeva, iar acel om nu a sfârșit prea bine.”, a atenționat el, după ce s-a strecurat în culise și s-a întors într-un short de baie.

Apoi, Fachirul din Periș a dezvelit cazanul de pe scenă, precizând că apa din el este foarte rece.

„Un lucru pe care oamenii nu-l știu, dar s-a discutat în spate, era o echipă medicală pregătită. Nu e de joacă cu apa rece dacă nu ești antrenat, pentru că poți ajunge până la gata și nu știi niciodată în cât timp.”, a subliniat Cuza în culise.

Așadar, asistat de echipa medicală, Fachirul s-a băgat treptat în apa rece din cazanul aflat pe scenă: „Cu toții știm că noi, bărbații, avem un termometru undeva la centrul corpului. Uneori, când e încins, se ridică, și acum, când intri în apa rece, scade.”

Ulterior, în cazanul în care se afla Fachirul a fost adăugată din ce în ce mai multă gheață: „(...) Priviți! Mâinile au luat culoarea mortului. Să nu încercați asta acasă, că nu rezistă oricine!”

După ce a ieșit din cazanul cu gheață, Fachirul a vrut să demonstreze că mai poate și să jongleze cu mingea. În timp ce Emi îi număra mișcările, concurentul a reușit să ajungă până la 40 de duble.

După o serie de întrebări și o jurizare pompoasă și mult prea filosofică din partea lui Cheloo, Fachirul din Periș și-a aflat și voturile: patru like-uri.

Citește și: iUmor sezonul 15, 9 decembrie 2023. Antonio Anghel revine pe micile ecrane și dezvăluie „aura de om bun” a lui Cheloo

Despre iUmor sezonul 15. Show-ul se vede în fiecare sâmbătă, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube, a dat startul noului sezon și îi aduce în rolurile de prezentatori pe Emi și Cuza, care sunt în sezonul 15 alături de concurenți în culisele show-ului. Alături de Delia, Cheloo şi Cătălin Bordea, Cosmin Natanticu pornește sezonul acesta în căutarea celui mai amuzant concurent.

Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii fac deliciul juraţilor, dar și al telespectatorilor în cel de-al 15-lea sezon iUmor – O nebunie de comedie, care se vede în fiecare sâmbătă de la 20:00, la Antena 1 şi în AntenaPLAY.

iUmor sezonul 15, 16 decembrie 2023. Cristian Denis, momentul care va deveni viral! Greu de explicat ce i-a făcut Deliei... iUmor sezonul 15, 16 decembrie 2023. Roxana Condurache, „fata care și-a aruncat chiloții în public”. Cheloo: „M-a bucura...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x