Antena Căutare

iUmor sezonul 15, 16 decembrie 2023. Cristian Denis, momentul care va deveni viral! Greu de explicat ce i-a făcut Deliei

Cristian Denis a revenit în platoul de comedie de la Antena 1, în ediția specială cu numărul zece, și a făcut o scamatorie care i-a lăsat pe toți cu gura căscată. Concurentul a chemat-o pe Delia pe scenă, iar ce a urmat cu greu poate fi explicat în cuvinte.

iUmor sezonul 15, 16 decembrie 2023. Cristian Denis, momentul care va deveni viral! Greu de explicat ce i-a făcut Deliei Galerie
iUmor sezonul 15, 16 decembrie 2023. Cristian Denis, momentul care va deveni viral! Greu de explicat ce i-a făcut Deliei | Antena 1

Cristian Denis se descrie drept scamator și nu magician, iar emisiunea iUmor este un loc în care revine cu drag.

„Categoric se schimbă viața după iUmor, că te mai recunoaște lumea. Chiar am avut o experiență la Timișoara, povesteam la toți, că am avut un spectacol de magie și culmea m-a recunoscut șoferul de taxi după voce.”, a spus el la testimoniale.

Întrebat care este diferența dintre magie și scamatorie, Cristian Denis a explicat că scamatorii sunt un pic mai în vârstă. Cu o vădită sinceritate, concurentul a transmis că își dorește să câștige.

„Eu nu prea sunt pe principiul ăla că e important să participi, nu să câștigi. Eu îmi doresc să câștig. Nu cred că vreunul de aici din sală vine doar așa că vrea să apară.”, a mai adăugat Cristian în culise.

Citește și: iUmor sezonul 15, 9 decembrie 2023. Dan Boldiszar, despre propria experiență. Cheloo: „Hai să ne bucurăm de ce s-a întâmplat”

iUmor sezonul 15, 16 decembrie 2023. Cristian Denis, scamatoria care i-a lăsat mască pe toți. Ce i-a făcut Deliei

Cristian Denis a intrat în platoul iUmor și i-a promis lui Cosmin Natanticu că ce va face în seara aceasta nu a mai văzut niciodată, lucru care s-a și întâmplat. Apoi, concurentul a invitat-o pe Delia pe scenă.

„O să facem doar scamatorie. (...) Delia, hai să facem un joc! Din cei care au ridicat mâna vreau să alegi trei persoane. Și pe tine, Delia, am să te invit alături de noi.”

După ce le-a explicat regulile, cei trei de pe scenă au fost puși să închidă ochii. Scamatoria a fost aceea că, de fiecare dată când o atingea pe Delia, atingerea lui Cristian Denis se simțea la ei. Toți au rămas mască!

Cristian Denis a pus-o și pe Delia să închidă ochii și apoi s-a jucat cu mintea ei. Jurata și cei trei din public ridicau mâinile în funcție de partea corpului pe care îi atingea, cu toate că nu a existat o atingere pe bune: „Nici măcar nu îi atinge. Îi muți cu ațe!”, s-a auzit din platou.

„Voi vedeați că nu atinge, dar simțeam când mă atinge.”, a explicat Delia la testimoniale.

Apoi, jurata a fost pusă să aleagă două domnișoare din public, cu ajutorul cărora Cristian Denis a făcut un nou truc, de această dată cu cărți de joc.

„Ca să nu mai ziceți că magicienii se folosesc de mâini și fac manipulări complexe, strânge asta pe mâna mea! Alexandra, vreau să mă legi aici, faci nod!”, a spus el, în timp ce era legat la mâini de cele două fete. „Vă aduceți aminte. I-am dat ei zece cărți și ei zece cărți. Și acum ce o să fac.. legat la mâini, o să iau o carte de la Alexandra și am să o mut la Paula.”, a mai adăugat Cristian Denis.

Așadar, fără să atingă cărțile bine ascunse, una dintre domnișoare s-a trezit cu cărțile celeilalte, scamatorie care i-a șocat pe jurați: „Cum a schimbat cărțile din buzunar la fete? Ăsta chiar a fost un moment bun! Unul dintre cele mai bune!”, a concluzionat Cătălin Bordea la testimoniale, iar Cosmin Natanticu l-a aprobat: „Pe mine m-ai surprins!”

„Din unghiul acesta mort din care stau și putrezesc de sezoane întregi, mie mi-a plăcut.”, a comentat și Cheloo.

Cristian Denis a primit toate cele patru like-uri.

Citește și: iUmor sezonul 15, 9 decembrie 2023. The Mummy le-a ținut piept juraților. Ce i-au zis Cheloo și Cătălin Bordea după număr

Despre iUmor sezonul 15. Show-ul se vede în fiecare sâmbătă, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube, a dat startul noului sezon și îi aduce în rolurile de prezentatori pe Emi și Cuza, care sunt în sezonul 15 alături de concurenți în culisele show-ului. Alături de Delia, Cheloo şi Cătălin Bordea, Cosmin Natanticu pornește sezonul acesta în căutarea celui mai amuzant concurent.

Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii fac deliciul juraţilor, dar și al telespectatorilor în cel de-al 15-lea sezon iUmor – O nebunie de comedie, care se vede în fiecare sâmbătă de la 20:00, la Antena 1 şi în AntenaPLAY.

iUmor sezonul 15, 16 decembrie 2023. Alin Bourașu a livrat o ghicitoare care i-a pus în dificultate pe jurați. Cheloo a ... iUmor sezonul 15, 16 decembrie 2023. Fachirul din Periș a dat neoanele sparte și dinții scoși pe o cascadorie „de infarc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x