Antena Căutare

iUmor, 12 decembrie 2021. Zannidache, roast-ul plin de sinceritate. “Mamă, gluma asta mi-e frică să o fac”

Zannidache, fostul concurent Chefi la cuțite, a venit la iUmor pentru a face snzație cu roast-ul său. Deși are un look impunător, el a dezvăluit că se simte copleșit de emoții.

zanni la iumor Galerie
Zannidache, fostul concurent Chefi la cuțite, a venit la iUmor pentru a face snzație cu roast-ul său. Deși are un look impunător, el a dezvăluit că se simte copleșit de emoții. | Antena 1

Zannidache, concurentul care a făcut senzație la Chefi la cuțite a urcat pe scena iUmor gata să îi ia la roast pe jurații Delia, Cheloo și Mihai Bendeac.

Deși este încrezător în simțul său al penibilului, după cum a zis, Zannidache a zis că nu e sigur că va reuși să îi amuze pe cei din public și pe jurați.

“Am niște glume pe care nici eu nu le înțeleg, dar…”, a spus Zannidache.

Zanni este trapper de profesie și de meserie e concurent în reality show-uri.

Zannidache, roast-ul plin de sinceritate, concurent de meserie

“Ce vă uitați așa la mine? (…) Așa arăta și Copoț în tinerețe după ce adormea la petreceri și îl desenau băieții cu markerul pe față”, a spus Zanni.

“Am crescut orfan și sărac. (…) Se pare că va trebui să spun asta la fiecare emisiune ca să ajung la sufletul publicului”, a mai adăugat Zanni.

Citește și: iUmor, 5 decembrie 2021. Deniz Brizo a vorbit despre viața ei: „Mai bine să regreți ceva decât să nu regreți”

Fostul concurent Chefi la cuțite a vorbit despre felul în care oamenii reușesc să se îmbogățească.

“Elon Musk a pornit de la zero. Taică-su săracu era miner. Avea o mină de smaralde”, a mai zis Zanni.

Pentru a întâmpinat probleme atunci când a venit vorba de înțelegerea textului, Zanni a mărturisit că a tăiat o glumă de pe listă pentru că nu înțelegea la ce se referă.

El a povestit și despre experiența Chefi la cuțite.

“M-am dus acolo să gătesc. O să mă întrebați de ce. De foame. Mai primești un ban, te mai vede lumea la televizor, mai un TikTok, ai fentat și ziua de azi și uite așa mi-am luat și primul apartament”, a zis Zanni.

Fostul concurent Chefi la cuțite l-a luat la roast pe Tavi Clonda.

“Pe mine mă mai invită și alții, pe el doar nevasta”, a completat Zanni.

Concurentul practic a luat la roast textul pe care l-a avut în față, punând la îndoială aproape fiecare glumă.

“Mamă, gluma asta mi-e frică să o fac”, a zis Zanni despre cee ace avea să spună.

“În toată istoria ei, România a lansat doi sateliți. Primul în 2012 n-a funcționat nici la lansare. Practic am aruncat niște gunoi în spațiu să facem în ciudă ălora care adună fier vechi că n-au cum să ajungă la ele”, a spus concurentul.

Citește și: iUmor, 5 decembrie 2021. Lady Diana, interpretată de Alexandra Velniciuc, roast istoric pe scenă: „A fost răuță”

“El face analiza pe text acum”, zice Dan Badea din culise.

Zanni l-a luat la roast și pe Mihai Bendeac.

“Noi doi semănăm destul de mult. Încercăm să supraviețuim fără să facem nimic. Mă rog, parcă tu supraviețuiești mai bine. Am auzit că donezi bani pentru oameni cu probleme. (…) Am tot trecut pe la bancă și am întrebat dacă a intrat ceva de la Bendeac”, a mai spus Zannidache.

Ce trebuie să știi despre sezonul 11 iUmor

De 11 sezoane, râzi alături de Mihai Bendeac, Delia și Cheloo la iUmor. Anul acesta, în fiecare sâmbătă de la 20:00, te bucuri de momente de teatru, stand-up, muzică, circ și numere excepționale de magie, doar la Antena 1.

Nici în acest sezon nu lipsesc invitații speciali și nici personajele istorice care, indiferent de secolele din care vin, demonstrează că umorul nu are bariere.

Ca de fiecare dată, concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

În sezonul 11, la fel ca în sezonul 10, fanii show-ului se bucură de prezența în culisele iUmor a lui Vlad Drăgulin. i Mai Mult Umor este show-ul extra disponibil exclusiv pe AntenaPLAY, în fiecare sâmbătă, după difuzarea emisiunii la televizor.

iUmor, 12 decembrie 2021. Raul Gheba, invitatul special care militează pentru plâns. “Dacă ne apucăm de plâns organizat.... iUmor, 12 decembrie 2021. Mihai Ban, roast-ul neașteptat adresat lui Cheloo. “Aplauze pentru tatăl meu adoptiv”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x