Antena Căutare

iUmor, 19 decembrie 2021. Abel Megyes a impresionat cu momentul său indeit de mentalism. Ce a făcut concurentul pe scenă

Abel Megyes a revenit pe scena iUmor în semifinală cu un număr de mentalism care a acaparat toată atenția publicului, dar și a juraților. Concurentul a participat și în sezonul 10 al show-ului, însă de data aceasta a reușit să meargă mai departe în competișie.

abel-megyes-iumor-jurați Galerie
Abel Megyes a revenit pe scena iUmor în semifinală cu un număr de mentalism care a acaparat toată atenția publicului, dar și a juraților. | Antena 1

Abel Megyes a făcut senzație la audțiile sezonului 11 din iUmor cu momentul său de mentalism, care l-a lăsat pe Mihai Bendeac cu gura căscată. Pentru că s-a făcut rapid plăcut de public, concurentul a fost trimis direct în semifinală pentru a bucura din nou privirile telespectatorilor.

„Am hotărât ca de data aceasta să vine eu, Abel, nu neapărat cu ceva conceput pentru emisiune, dar cu ceva ce aș face eu dacă aș întâlni oamenii personal.”, a dezvăluit el despre ce a pregătit în semifinală.

„A avut un număr senzațional atunci, dar trebuie să facă ceva care să depășească momentul ăla și nu știu ce poate face”, a fost replica Deliei înainte ca Abel să urce pe scenă.

Abel Megyes a realizat un moment inedit de mentalism în semifinala sezonului 11 iUmor

Înainte ca Abel Megyes să pășească în platoul emisiunii, jurații au fost rugați să ia loc pe scaunele amplasate pe scenă, lucru care le-a dat câțiva fiori. Apariția spectaculoasă a concurentul a generat o avalanșă de aplauze și curiozitate în rândul publicului.

Mentalistul a reușit să acapareze atenția juraților, însă din peisaj n-au lipsit incidentele. Delia a spart paharul în timp ce încerca să îl întoarcă pe masă, lucru care a „îngrijorat” publicul din culise.

Citește și: iUmor, 5 decembrie 2021. Sylar i-a impresionat pe jurați cu numărul său. „Magicianul misterios” a creat un moment de senzație

„Ești bine?”, a întrebat-o concurentul, iar răspunsul său a fost unul pozitiv.

„Magie, a spart paharul”, a spus Dan Badea, vizibil amuzat.

Abel Megyes a realizat un moment inedit de mentalism în semifinala sezonului 4 din iUmor, iar jurații au apreciat fiecare replică și truc al său. Mihai Bendeac nu și-a putut lua ochii de la numărul spectaculos.

„Este de-a dreptul impresionant”, a mărturisit juratul.

Ce au spus Delia, Cheloo și Mihai Bendeac despre momentul lui Abel Megyes

Mihai Bendeac nu și-a putut explica cum a reușit concurentul să facă un astfel de truc senzațional. De asemenea, Abel Megyes a introdus în momentul său amuzament, magie și distracție.

„Felul în care îți construiești tot ce faci mi se pare absolut senzațional. A fost spectaculos (...) Nu văd niciun motiv pentru care acest număr ar primi un vot negativ”, i-a mărturisit Mihai Bendeac.

Citește și: iUmor, 23 octombrie 2021. Teodor Stroe, trucurile de magie cu care l-a surprins total pe Mihai Bendeac. Ce reacții a avut

„Absolut corect”, l-a completat Delia.

Abel Megyes a primit 3X LIKE din partea juraților.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 11 iUmor

De 11 sezoane, râzi alături de Mihai Bendeac, Delia și Cheloo la iUmor. Anul acesta, în fiecare duminică de la 20:00, te bucuri de momente de teatru, stand-up, muzică, circ și numere excepționale de magie, doar la Antena 1.

Nici în acest sezon nu lipsesc invitații speciali și nici personajele istorice care, indiferent de secolele din care vin, demonstrează că umorul nu are bariere.

Ca de fiecare dată, concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

În sezonul 11, la fel ca în sezonul 10, fanii show-ului se bucură de prezența în culisele iUmor a lui Vlad Drăgulin. i Mai Mult Umor este show-ul extra disponibil exclusiv pe AntenaPLAY, în fiecare sâmbătă, după difuzarea emisiunii la televizor.

iUmor, 19 decembrie 2021. Oana Moșteanu a adus pe scenă caricaturile celor trei jurați, în semifinală: „L-am făcut mai f... iUmor, 19 decembrie 2021. Ce moment amuzant a pregătit Gigel Frone în semifinala show-ului. La ce gest a apelat Cheloo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x