Antena Căutare

iUmor, 19 mai 2021. Andrei Garici i-a adus un omagiu bunicului său în semifinala iUmor. “Eu cred că meriți o șansă"

În ediția 14 din sezonul 10 al show-ului iUmor, în semifinala iUmor, Andrei Garici a venit cu povești despre bunicul lui.

andrei garici iumor Galerie
iUmor, 19 mai 2021. Andrei Garici | antena 1

Andrei Garici a revenit la iUmor, după ce a făcut o impresie extrem de bună în audiții. Omul de publicitate s-a pregătit și de această dată cu glume delicioase.

Concurentul iUmor a intrat în scenă pregătit să facă show, fiind aclamat de jurații iUmor. Vizibil emoționat că a ajuns în semifinală, Andrei a spus că momentul lui va fi un omagiu pentru bunicul său.

“Cui am povestit a zis că “Băi, dar tactu-mare aduce foarte mult cu Gigi Becali” și într-adevăr nu îmi este rușine să recunosc, avea foarte multe lucruri în comun cu Gigi Becali, mai puțin faza cu fotbalul unde (…) a zis “Băi, la asta nu mă pricep””, povestește Andrei.

Un omagiu pentru bunicul lui

Concurentul iUmor a povestit că îl ajuta pe bunicul cu oile și mieii la stână. De asemenea, el povestește că el a învățat multe de la bunicul lui, din povețele lui.

Bunicul i-a povestit și despre pățaniile din armată, unde a stat 3 ani.

“Am apreciat foarte mult că a făcut acest omagiu pentru bunicul lui. Pe de altă parte, numărul a fost complet neinspirat pentru că nu avea niciun pic de ritm, nu avea zvâc”, spune Mihai Bendeac.

Citește și: iUmor, 7 aprilie 2021. Andrei Garici a venit la iUmor cu un număr de stand up despre sărăcie

Bunicul lui Andrei îi spunea nepotului său că are foarte multe de învățat de la toate animalele și că ar trebui să fie mai atent la ce se întâmplă în jurul lui.

Reacția juraților iUmor după momentul lui Andrei Garici

“Ești un tip inteligent și îți dai seama că nu neapărat așa funcționează. E maim ult decât evident pentru toată lumea că nu vei trece mai departe cu ce ai făcut acuma”, i-a transmis Mihai Bendeac.

“Eu cred că meriți o șansă pentru finala asta”, i-a transmis Delia.

Citește și: iUmor, 12 mai 2021. Andrei Ungureanu, omul cu Tourette, vine la iUmor cu un număr de stand-up apoteotic. “Mă simt deja în familie”

Andrei a mărturisit că are deja un număr de roast pe care l-a pregătit în cazul în care ajunge în finală, dar nu ar vrea să îl spună acum pentru că nici nu îl are la el.

“I-a mâncat mielul tema!”, a strigat Șerban Copoț.

Mihai Bendeac l-a sfătuit să plece acasă și să își aducă laptopul unde are scris roast-ul pentru că îl vor aștepta 2 ore până se întoarce cu ceva mai bun decât a prezentat deja.

Jurizarea în sezonul 10 iUmor

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor juriza momentele pregătite de concurenți din toate colțurile lumii. Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de joi.

Vezi ultima ediție iUmor integral și necenzurat: https://antenaplay.ro/iumor-sezonul-10. Vezi ce-ți place

Votează-ți concurenții favoriti iUmor în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Curios cum e în culisele iUmor? Vezi cel mai nou episod iMaiMult Umor: https://a1.ro/video/antena-1/imai-mult-umor/

iUmor,19 mai 2021. Elena Albu a revenit în semifinală cu rime haioase despre femei și bărbați. “Arăți precum Golum la Te... iUmor, 19 mai 2021. Nechifor Bugeac, cronicarul, revine în semifinală cu lecția de astronomie și un rap autentic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x