Antena Căutare

iUmor,19 mai 2021. Elena Albu a revenit în semifinală cu rime haioase despre femei și bărbați. “Arăți precum Golum la Techirghiol”

În ediția 14 din sezonul 10 al show-ului iUmor, în semifinala iUmor, Elena Albu a cântat “. Nu mai suna în trupul gol pe videocall”.

elena albu iumor Galerie
iUmor,19 mai 2021. Elena Albu | antena 1

După ce a impresionat în audiții cu vocea ei surprinzătoare, Elena Albu revine în semifinală cu forțe proaspete. Concurenta iUmor spune că oamenii au recunoscut-o pe stradă după ce a fost la audiții și spune chiar că se gândește și la X Factor.

Plină de energie și cu o stare de bine debordantă, Elena a început să cânte la pian de cum a intrat în scenă. Pianul ei era acoperit cu jucării de pluș.

Un cântesc despre femei și bărbați

Concurenta iUmor a decis să vorbească azi despre relațiile dintre femei și bărbați și superficialitatea care se reflectă, dar ai ales despre pozele pe care femeile le primesc de la bărbați.

“De îți vine cheful și ești încălzit, de ai sânge în coarne și nu s-a răcit, lasă telefonul jos. Hai pune ceva pe tine. Nu mai fi ghiduș oricând și cu oricine. Nu mai suna în trupul gol pe videocall. Nu doresc să-ți văd maimuța”, cântă Elena.

Citește și: iUmor, 14 februarie 2021. Elena Albu, cu vioara la purtător, a pregătit un cuplet care a stârnit valuri de aplauze

În cântecul ei, Elena a menționat un bărbat pe nume Alex, despre care jurații iUmor au fost tare curioși.

Reacția juraților iUmor după momentul Elenei Albu

“Întrebare e cine e Alex”, i-a zis Mihai Bendeac, iar Elena l-a lămurit că a ales un nume la întâmplare.

Mihai Bendeac a mai avut o curiozitate, referitoare la genul de poze pe care le primește.

“Încă de la vârsta de 13 ani”, spune Elena.

Întrebat fiind în culise dacă el a sunat în trupul gol pe videocall, Mihai Bendeac a spus că nu, dar a recunoscut că a trimis fotgrafii și video-uri mai deocheate.

De cealaltă parte, Delia a mărturisit că nu a primit niciodată astfel de poze deocheate și cumva s-a simțit exclusă din această discuție.

“Avem această discuție pentru că tema pe care ai ales-o este destul de controversată”, i-a explicat Mihai Bendeac Elenei Albu.

Citește și: iUmor, 12 mai 2021. Ana Maria Calița revine la iUmor și îl ia la roast pe Mihai Bendeac. “Mihai, nu mai linge picioarele!”

“Ce v-a deranjat la pozele cu organul?”, a întrebat-o Cheloo.

“Că nu le-am cerut”, spune Elena.

“Data trecută ați fost fermecătoare, ați ridicat sala”, spune Cheloo.

“Un pic mai energică parcă, data trecută”, a completat Delia.

“Mie nu mi se pare că ai fost sub numărul anterior. Mi se pare că sigur prezența ta este relative (…) conjuncturală, însă în același timp mi-ai dat aceeași stare de bine. (…) A fost un număr scurt și după părerea mea de impact”, spune Mihai Bendeac.

Elena a primit 2 X LIKE de la jurații iUmor.

Jurizarea în sezonul 10 iUmor

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor juriza momentele pregătite de concurenți din toate colțurile lumii. Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de joi.

Vezi ultima ediție iUmor integral și necenzurat: https://antenaplay.ro/iumor-sezonul-10. Vezi ce-ți place

Votează-ți concurenții favoriti iUmor în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Curios cum e în culisele iUmor? Vezi cel mai nou episod iMaiMult Umor: https://a1.ro/video/antena-1/imai-mult-umor/

iUmor, 19 mai 2021. Mihai Daniel Coman, cu noi povești despre căsnicie, i-a amuzat pe jurații iUmor. “Ne vedem în parc”... iUmor, 19 mai 2021. Andrei Garici i-a adus un omagiu bunicului său în semifinala iUmor. “Eu cred că meriți o șansă"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x