Antena Căutare

iUmor, 19 mai 2021. Compania de Teatru Cristi Toma, luați de val, au stârnit hohote de râs cu piesa de teatru “Scafandrierii”

În ediția 14 din sezonul 10 al show-ului iUmor, în semifinala iUmor, Compania de Teatru Cristi Toma a pus în scenă una dintre piesele de teatru preferate ale lui Mihai Bendeac.

compania de teatru cristi toma iumor Galerie
iUmor, 19 mai 2021. Compania de Teatru Cristi Toma | antena 1

Compania de Teatru Cristi Toma, formată din Andra Stoicescu, Andrei Liviu Vasilescu și Căpățână Mihai, a venit în semifinală să impresioneze cu o nouă scenetă. De data aceasta și regizorul Cristi Toma a fost alături de cei trei actori.

Cei trei actori vor interpreta azi o piesă pe care mulți alți mari actori au pus-o în scenă, precum Radu Beligan. Trupa de Teatru se numește Scafandrieri. Această piesă este jucată pentru prima dată de cei trei actori în fața publicului.

“Intrăm la apă”, au spus actorii.

Costumați și pregătiți să își intre în rol, cei trei actori au început piesa de teatru.

Andra, Mihai și Andrei în “Scafandrierii”

Andrei și Mihai au intrat în scenă, pregătind un picnic și apoi a apărut și Andra. Cu radioul pregătit, băieții au pus și muzică și au început să danseze.

Andra le oprea muzica, spunând că păsările care cântă în copaci nu mai au ce mânca pentru că recolta de floarea soarelui s-a pierdut din cauza inundațiilor.

Din cauza ploilor, a crescut Dunărea și Marea Neagră a dat pe dinafară, încerca să le explice Andra colegilor ei.

Citește și: iUmor, 24 martie 2021. Alvin Capon, cu autoironia la purtător, face show la iUmor. "A fost un număr care a stat în picioare"

Băieții nu cred în exagerări, dar Andra le spune că și vapoarele au ajuns în Constanța și au naufragiat în oraș.

După ce i-a informat pe Mihai și Andrei, Andra le-a spus că nu ar vrea să ducă acest zvon mai departe și le-a cerut discreția colegilor ei.

Până la urmă, Andra spune că nu crede în aceste bârfe și fantasmagorii legat de revărsarea Mării Negre.

“Eu nu cred decât ceea ce văd cu ochii mei”, spune Andra.

Acum, însă, băieții sunt convinși de inundații și de faptul că toată lumea se va transforma în scafandrieri.

Reacția juraților iUmor după momentul Companiei de Teatru Cristi Toma

Se pare că Mihai Bendeac le sugerase artiștilor să pună în scenă această piesă de teatru, iar ei au făcut un spectacol de excepție.

“Am sugerat această idee pentru că mi se pare că este ceva extraordinar de actual, mai ales în contextual ăsta”, a spus Mihai Bendeac.

Citește și: iUmor, 21 aprilie 2021. Compania de Teatru Cristi Toma a adus pe scena iUmor o cerere în căsătorie remarcabilă

“S-au uitat în gura maestrului Bendeac (…) E cea mai mare greșeală pentru că maestrul Bendeac este subiectiv și o să vadă întotdeauna subiectiv piesa pe care și-ar fi dorit-o”, spune Cheloo.

“Având în vedere faptul că profesia mea se leagă de teatru, trebuie să vă spun că mie personal nu mi-a plăcut”, le-a dezvăluit Mihai Bendeac.

Compania de Teatru Cristi Toma a primit 2 X LIKE de la jurații iUmor.

Jurizarea în sezonul 10 iUmor

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor juriza momentele pregătite de concurenți din toate colțurile lumii. Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de joi.

Vezi ultima ediție iUmor integral și necenzurat: https://antenaplay.ro/iumor-sezonul-10. Vezi ce-ți place

Votează-ți concurenții favoriti iUmor în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Curios cum e în culisele iUmor? Vezi cel mai nou episod iMaiMult Umor: https://a1.ro/video/antena-1/imai-mult-umor/

iUmor, 19 mai 2021. Alina Păduraru, biologul de serviciu, cu glumele sub microscop. “Cum să vă vaccinați în funcție de z... iUmor, 19 mai 2021. Alvin Capon, cu auto-ironia din dotare, a făcut un show savuros, cu one-linere de excepție...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x