Antena Căutare

iUmor 29 noiembrie 2020. Sebastian Coțofană, stand up. De ce la finalul roast-ului pentru Cheloo lumea a strigat: "Fuuugi!!!"

Sebastian Coțofană, invitat la ediția eveniment „iUmor Roast”, a prezentat un moment de roast cu replici acide la adresa cântărețelor din România.

Sebastian Coțofană este cunsocut pentru pasiunea sa de a critica piesele românești, deși nu are experiență în domeniul muzical. În această seară a fost invitat la iUmor pentru o porție copioasă de râs.

Replicile date lui Mihai Bendeac l-au făcut pe jurat să izbucnească în râs: "Tu ai mai avut o exepriență cu muzica în momentul în care ai prezentat emisunea X Factor, v-ați descurcat foarte bine tu și Drăgulin, atât de bine încât Antena a cedat și le-a dat o cârcă de bani lui Răzvan și Dani să se întoarcă.

Dar e foarte bine, pentru că aveau nevoie de ba bani. Dani e acum cu nunta și Răzvan avea nevoie pentru o iubită nouă, că astea cam tinerele cum îi plac lui cam costă la 40 de ani", spune Coțofană.

S-a luat și de trupa lui Cheloo, Paraziții: "Muzica voastră o găseam violentă, misogină. Am toate motivele să cred că vă scria versurile Dana Budeanu și de aia nu mai scoateți nimic acum că femei și-a făcut vlog și nu mai are timp de voi, fătălăilooor!!!".

După această replică Bendeac și Delia i-au sugerat lui Coțofană să-și ia tălpășița cât mai repede din platou: "Fuuugi! Fugi! Fugi!".

Iată cum au reacționat jurații la momentul de roast al lui Coțofană

iUmor, în fiecare duminică de la 20:30, la Antena 1

Ajunși la sezonul nouă al emisiunii iUmor, atât jurații, cât și prezentatorii, ar fi putut fi tentați să creadă că le-au văzut pe toate, dar pe parcursul audițiilor concurenții le-au dovedit că nu pot fi mai departe de adevăr. Delia, Cheloo și Mihai Bendeac sunt surprinși de nume mari din viața publică, din România, care vor urca pe scena iUmor pentru a-i ”perpeli” la foc mic.

Mai mult, la ceas aniversar, Antena 1 a pregătit trei zile pline de ediții speciale de sărbătoare, astfel că pe 30 noiembrie, de Sfântul Andrei, românii vor marca ”Ziua superstiţiilor”. Marți, pe 1 decembrie, într-o ediție cu totul specială atât pentru jurați, cât și pentru cei de acasă, Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor fi luați la ”roast” de cei mai mari domnitori, scriitori sau artiști din istoria României.

iUmor 29 noiembrie 2020. Rodica Popescu Bitănescu a făcut show pe scenă. Bendeac a rămas impresionat de prestația marei ... iUmor 29 noiembrie 2020. Irina Margareta Nistor, o prezență specială pe scena comediei. De ce a spus Bendeac "Bună....

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x