Antena Căutare

iUmor 1 decembrie 2020 Roast Istoric. Vlad Țepeș urcă pe scena iUmor pentru un roast plin de țepe

Vlad Țepeș își face apariția pe scena iUmor pentru a-i înțepa pe politicieni, vedete, dar și pe jurații iUmor.

În sezonul 9 iUmor, de Ziua Națională a României, cele mai mari personalități istorice românești au călătorit în viitor pentru a urca pe scena iUmor, pentru un roast așa cum nu s-a mai văzut de către jurații Delia, Mihai Bendeac și Cheloo.

Vlad Țepeș, interpretat de Angel Popescu, urcă pe scena iUmor pentru un roast istoric ieșit din comun.

iUmor, în fiecare duminică de la 20:30, la Antena 1

vlad tepes

iUmor 1 decembrie 2020. Vlad Țepeș urcă pe scena iUmor pentru un roast plin de țepe

antena 1

Vlad Țepeș, voievod al Transilvaniei și fiul lui Vlad Dracul, a devenit renumit pentru felul în care îi trata pe dușmanii săi. Pe toți îi trăgea în țeapă, în special pe cei din Imperiul Otoman. Pe timpul domniei sale, Țara Românească și-a câștigat independența pentru o scurtă perioadă de timp în fața Imperiului Otoman.

Metodele sale de o cruzime ieșită din comun l-au făcut astăzi cunoscut și peste hotare, iar istoria acelor fapte învăluie în prezent Castelul Bran de la Brașov.

Era un despot sinistru din toate punctele de vedere”, spune Mihai Bendeac despre Vlad Țepeș.

Ajuns pe scena iUmor, Vlad Țepeș i-a luat la roast mai întâi pe jurați.

Pe Delia sunt un pic supărat pentru că nu știe o boabă de istorie. Am întrebat-o mai devreme unde e Oituz și mi-a spus că e la țigară cu Bendeac”, a adăugat Vlad Țepeș.

Voievodul s-a declarat revoltat că se difuzează la TV în România telenovele turcești, după ce el a luptat atâta timp împotriva otomanilor.

Ajungând la problemele actuale, el spune că dacă i-am votat, trebuie să ne supunem și să rămânem cu cei pe care i-am ales.

vlad tepes

iUmor 1 decembrie 2020. Vlad Țepeș urcă pe scena iUmor pentru un roast plin de țepe

antena 1

S-a dat în folosință metroul din Drumul Taberei și a început să plouă pe peron după 2 zile. Și vă plângeați că nu aveți apă în București”, a adăugat Vlad Țepeș.

Roast-ul lui Vlad Țepeș l-a ajuns și pe Bendeac și s-a râs despre talentul lui la actorie și faptul că în perioada pandemiei actorii au fost văzuți ca niște ciumați.

De când nu mai joacă, parcă s-a atrofiat”, spune Vlad Țepeș despre Mihai Bendeac.

Ajungând să vorbească despre pandemie și liderii actuali ai țării, pe care el îi consideră Becali și Arafat, Vlad Țepeș a mai adăugat:

A trecut România peste 3 sezoane de “Băieți de oraș” și nu trece peste asta?”.

Urarea voievodului, de final, a fost:

Să aveți curaj! Să nu dați înapoi niciodată! (...) Am fost atacat mișelește, dar am ieșit învingător. (...) Să iubiți România! (...) Adio, neam de țepari!”.

Urmărește mai jos reacția juraților la momentul lui Vlad Țepeș

Dac sau roman? Ce crezi că-și doreau să fie Delia, Cheloo sau Bendeac... iUmor 1 decembrie 2020 Roast Istoric. Elena Ceaușescu urcă pe scena iUmor pentru un strop de politică ce stârnește hohot...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x