Antena Căutare

iUmor, 24 martie 2021. Cristina Tanya, cu o pasiune pentru mașini, a fost întreruptă de Mihai Bendeac. “Sunt în iadul plictiselii”

În ediția 6 din sezonul 10 al emisiunii iUmor, Cristina Tanya a venit la iUmor, încercând să uite de emoții, și să vorbească despre pasiunea ei pentru mașini.

cristina tanya iumor Galerie
iUmor, 24 martie 2021. Cristina Tanya | antena 1

Tanya mărturisește că a vrut să vină la iUmor încă din sezonul 3, dar abia în sezonul 10 și-a făcut curaj. Frumoasa concurentă, fiind pasionată de lumea auto, spune că deține 3 mașini și este foarte atașată de ele.

Atunci când i se strică una dintre mașini, Tanya este suficient de pregătită încât să știe să o repare de una singură, fără să meargă la service.

Înainte de a intra pe scenă, Tanya spune că are emoții mari pentru că nu a mai fost niciodată pe o scenă. Numărul ei de astăzi, povestit în stilul ei, este inspirat din fapte reale.

Tanya mărturisește că generează hate online pentru faptul că nimeni nu o crede că are o pasiune pentru mașini, ci că doar are kilometrajul dat peste cap.

“Au vrut să-mi schimbe bujiile, dar nu știu că nu e nevoie”, spune Tanya.

Citește și: iUmor, 17 martie 2021. Nechifor Bugeac, un cărturar de seamă, îi ia la rost pe jurații iUmor, vorbind într-un limbaj special

“Ei se așteaptă că dacă am o caroserie mai atrăgătoare să nu existe nimic sub capotă”, a completat concurenta iUmor.

Mihai Bendeac a simțit nevoia să îi oprească numărul pentru că a simțit că ceva nu e în regulă. Părea că Tanya este încordată și spune pe derost glumele.

Juratul iUmor a vrut să îi spargă bula și să o facă pe concurentă să se relaxeze. După ce a băut puțină apă, Tanya s-a putut concentra din nou.

Concurenta iUmor a trecut și la capitolul relații. Fostul ei iubit o întreba de ce ar vrea un inel când are deja 4 la mașină. Tanya mărturisește că nu are multe prietene fete, dar are mulți tovarăși și știe toate replicile lor de agățat ce țin de mașini.

Ea nu se înțelege în general cu fetele pentru că nimeni nu îi înțelege referințele referitoare la mașini.

Reacția juraților iUmor după momentul Tanyei

“E era clar o tipă pasionată de mașini cee ace ar fi putut fi sexy, și interesant, și amuzant”, spune Delia.

“Băi, deci am avut senzația că ai comis ceva și (…) ai primit prestație la iUmor cu executare”, a continuat Mihai Bendeac.

Citește și: iUmor, 17 martie 2021. Alexandra Stancu, femeia de serviciu care se dezbracă de inhibiții. Cum i-a uimit concurenta pe jurați

“Nimic nu o scotea de pe acest traseu”, a completat Mihai în culise.

Mihai, nefiind paisonat de mașini, a declarat că e în iadul plictiselii.

“Așa arată iadul pentru mine. Pur și simplu un concurent care vorbește așa și Cătălin care-l întreabă la nesfârșit lucruri care nu mă interesează”, a mai adăugat Mihai.

Deși cei trei jurați încercau să o facă pe concurentă să fie mai plină de viață și mai efervescentă, se pare că încercările lor au eșuat.

Cristina Tanya a primit 1 X LIKE de la jurații iUmor.

Jurizarea în sezonul 10 iUmor

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor juriza momentele pregătite de concurenți din toate colțurile lumii. Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de joi.

Vezi ultima ediție iUmor integral și necenzurat: https://antenaplay.ro/iumor-sezonul-10. Vezi ce-ți place

Votează-ți concurenții favoriti iUmor în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Curios cum e în culisele iUmor? Vezi cel mai nou episod iMaiMult Umor: https://a1.ro/video/antena-1/imai-mult-umor/

iUmor, 24 martie 2021. Baronul Universului îi uluiește pe jurații iUmor, cu greutățile la purtător... iUmor, 24 martie 2021. Alvin Capon, cu autoironia la purtător, face show la iUmor. "A fost un număr care a stat în ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x