Antena Căutare

iUmor, 30 octombrie 2021. Pamela Anderson își face apariția pe scena comediei. Crina Abrudan a făcut un roast pe cinste

Crina Abrudan, o prezență foarte senzuală, le-a captat atenția celor trei jurați, în emisiunea din 30 octombrie 2021, de la Antena 1. Cu ce moment a impresionat fosta concurentă de la Splash! Vedete la apă și prezentatoare TV.

invitata la iumor Galerie
Crina Abrudan, o prezență foarte senzuală, le-a captat atenția celor trei jurați, în emisiunea din 30 octombrie 2021, de la Antena 1. Cu ce moment a impresionat fosta concurentă de la Splash! Vedete la apă și prezentatoare TV. | Antena 1/ iUmor

Bunul obicei al personajelor "istorice" de a vizita emisiunea iUmor nu se oprește nici în cea de-a șasea ediție. Prezența surprinzătoare a ediției este fosta prezentatoare TV, Crina Abrudan, ce revine la Antena 1 în pielea actriței Pamela Anderson.

Indiciul pe care Delia, Mihai Bendeac și Cheloo l-au primit cu privire la invitatul special al ediției i-a dus în eroare pe care cei trei jurați. „La ce te gândești când vezi binoclu și mare?”, a fost nelămurirea Deliei.

Crina Abrudan pe scena iUmor, în pielea Pamelei Anderson, sezon 11

În a șasea ediție de iUmor Sezonul 11, din 30 octombrie 2021, Crina Abrudan, o prezență foarte senzuală, le-a captat atenția celor trei jurați, cu numărul ei de roast. Personajul pe care îl face este cel al Pamelei Anderson din celebrul serial Baywatch.

Mare fan al personajului, Cheloo a declarat: “Pamela Anderson sau visul meu împlinit... Pentru mine, apariția Pamelei Anderson la iUmor înseamnă trezirea la realitate”.

Textul pregătit a fost și pe placul lui Șerban Copoț care, surprins de replicile acide, a afirmat: “Pe unii i-a îngropat în nisip până la gleznă, pe alții până la gât”.

Citește și: iUmor, 23 octombrie 2021. Charlie Chaplin, invitatul special al serii. A făcut un moment de roast despre vedetele din România

"M-ați recunoscut cu siguranță! Sunt la fel de tânără, sunt la fel de frumoasă, ca și atunci când îmi dau jos lentilele de contact, genele, sprâncenele, unghiile, botoxul, silicoanele și Mihai tu știi despre ce vorbesc, da?", spune Crina Abrudan în pielea Pamelei Anderson.

"Recunosc că am ajuns celebră datorită sânilor. O foarte mare parte din viață am fost iepuraș, dar am aflat și despre tine, Mihai, că ai câștigat într-o zi cursa de 10 cm viteză. Nu trebuie să te superi pe mine, Mihai, pentru că eu te admir. Să știi că mi-am dorit în toată viața mea să fiu un Superstar ca tine. Ei bine, știu că ți-ai dorit în toată viața ta să devii un jurnalist sportiv. Stai liniștit, la cât avânt a luat cariera ta în ultima vreme ești foarte aproape să ajungi acolo", spune invitata.

"Delia, tu știi că îmi ești foarte dragă și te admir de foarte mult timp. Mi-aș fi dorit foarte mult să ajung să te cunosc. Este o foarte mare plăcere să stai de vorbă cu așa o mare vedetă și iată că astăzi ai ocazia", spune Crina Abrudan.

“Îți cumperi case tot mai mari și mai frumoase, dar mănânci ca un homeless!", mai spune despre Delia.

Citește și: iUmor, 16 octombrie 2021. Duo Mimikry, numărul de pantomimă care i-a umit pe jurați. “Numărul vostru a fost la nivel de artă"

Ce trebuie să știi despre sezonul 11 iUmor

De 11 sezoane, râzi alături de Mihai Bendeac, Delia și Cheloo la iUmor. Anul acesta, în fiecare sâmbătă de la 20:00, te bucuri de momente de teatru, stand-up, muzică, circ și numere excepționale de magie, doar la Antena 1.

Nici în acest sezon nu lipsesc invitații speciali și nici personajele istorice care, indiferent de secolele din care vin, demonstrează că umorul nu are bariere.

Ca de fiecare dată, concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

În sezonul 11, la fel ca în sezonul 10, fanii show-ului se bucură de prezența în culisele iUmor a lui Vlad Drăgulin. i Mai Mult Umor este show-ul extra disponibil exclusiv pe AntenaPLAY, în fiecare sâmbătă, după difuzarea emisiunii la televizor.

iUmor, 30 octombrie 2021. Enjo Flint, moment cu grad ridicat de dificultate. Jurații nu s-au așteptat la o asemenea repr... iUmor a fost lider de audiență cu ediția difuzată în seara de 30 octombrie 2021, la Antena 1...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x