Antena Căutare

iUmor, 5 decembrie 2021. Vlad Neamțu i-a uimit pe jurați cu vocea lui: „Zici că e Mickey Mouse”

Vlad Neamțu este cunoscut pe TikTok prin prisma vocii sale foarte subțiri, iar pe scena iUmor 2021 a prezentat o scenetă în care a avut un rol de „băiat rău”. De cum a vorbit, Vlad Neamțu a fost comparat cu Mickey Mouse.

Vlad Neamțu , pe scnea iUmor 2021 Galerie
Vlad Neamțu a participat la iUmor 2021 | Antena 1

Înalt, cu o atitudine dură, Vlad Neamțu a venit la iUmor, iar jurații nu se așteptau să fie atât de surprinși în momentul în care va începe să vorbească.

Vlad Neamțu a urcat pe scena iUmor alături de doi „bodyguarzi”, însă pntru că bărbații care îl însoțeau nu erau cabalți, concurentul a trebuit să-și reia intrarea, prilej pentru jurați să stea de vorbă, iar pentru Delia să mănânce, afirmând că ea este un personaj și prin contract ea trebuie să mănânce.

Jurații au așteptat ca Vlad Neamțu să-și facă din nou apariția pe scena iUmor.

Vlad Neamțu a surprins cu vocea lui subțire, la iUmor 2021

Vlad Neamțu și-a reluat intrarea și a interpretat rolul unui „șmecher”, iar vocea lui subțire a fost în contrast cu personajul, fapt care a făcut ca momentul să fie unul special.

„Eu sunt șmecher pentru că tata e șmecher. A fost prins în Germania și băgat la închisoare când era tânăr. Acum a îmbătrânit, nu mai poate sări gardul, mai sare rândul la farmacie”, a spus Vlad Neamțu.

Jurizare Vlad Neamțu la iUmor 2021

De cum l-a auzit pe Vlad Neamțu, Șerban Copoț și-a amintit de Mickey Mouse.

Momentul lui Vlad Neamțu a fost punctat cu „Nu” de Cheloo și de Mihai Bendeac și cu „Da” din partea Deliei.

În timp ce se cunoaște că juratul Cheloo nu este adeptul unui asmenea gen de umor, Mihai Bendeac și-a justificat votul, precizând că deși ideea momentului a fost bună, lucrurile nu au fost executate la măsura aștepătilor.

„Vlad, premisa numărului tău este foarte-foarte bună. Asta este vocea ta? De când o ai? Faptul că tu faci lucrurile la 1% din ce ar trebui să faci pe scenă... a făcut situația un pic ciudată. Altminteri tu ești extrem de simpatic. Mie mi se pare absolut senzațională vocea ta”, a spus Mihai Bendeac.

Ce trebuie să știi despre sezonul 11 iUmor

De 11 sezoane, râzi alături de Mihai Bendeac, Delia și Cheloo la iUmor. Anul acesta, în fiecare sâmbătă de la 20:00, te bucuri de momente de teatru, stand-up, muzică, circ și numere excepționale de magie, doar la Antena 1.

Nici în acest sezon nu lipsesc invitații speciali și nici personajele istorice care, indiferent de secolele din care vin, demonstrează că umorul nu are bariere.

Citește și: Cum arată în realitate actorii care au făcut roast istoric la ediția specială "Râzi cu ROaST" de la Antena 1

Ca de fiecare dată, concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

Citește și: Râzi cu ROaST, 1 decembrie 2021.Regina Maria, roast-ul delicat, dar înțepător."Știu că v-a spus cineva că SH înseamnă super haine"

În sezonul 11, la fel ca în sezonul 10, fanii show-ului se bucură de prezența în culisele iUmor a lui Vlad Drăgulin. i Mai Mult Umor este show-ul extra disponibil exclusiv pe AntenaPLAY, în fiecare sâmbătă, după difuzarea emisiunii la televizor.

iUmor, 5 decembrie 2021. Ugo Sanchez, moment fără cuvinte, dar cu multă creativitate. Cum i-a pictat pe jurați... iUmor, 5 decembrie 2021. Juan Migama a făcut jonglerii pe role. De ce jurații s-au simțit în dificultate: „Ești ca mește...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x