Antena Căutare

iUmor sezonul 12, 8 mai 2022. Chef Florin Dumitrescu, roast de senzație despre jurații iUmor. “Să curgă sânge”

În cea de-a 13-ea ediție iUmor, e timpul ca vedetele care au avut rolul de cel de-al patrulea jurat să facă roast la adresa lui Mihai Bendeac, a Deliei și a lui Cheloo. Chef Florin Dumitrescu a venit pregătit cu o serie de glume savuroase.

florin dumitrescu iumor 12 Galerie
Mihai Petre a urcat pe scena iUmor în ediția 13 din sezonul 12 pentru un roast tăios la adresa juriului. | Antena 1

La masa juriului a apărut o schimbare pentru că Mihai Bendeac a fost înlocuit cu Dan Badea. De asemenea, în public se aflau și Chef Florin Scărlătescu și Chef Sorin Bontea care au venit să își susțină prietenul. Toți cei trei chefi de la Chefi la cuțite s-au aflat în același timp în platoul iUmor.

“La voi în juriu scopul principal e să nu ai păr?”, le-a zis Florin Dumitrescu juraților iUmor.

“Băi, v-am pregătit ceva mișto”, a mai adăugat Chef Florin Dumitrescu.

Chef Florin Dumitrescu, roast-ul de zile mari care a stârnit hohote de râs

“Să curgă sânge”, a zis Cheloo.

Chef Florin Dumitrescu a povestit că i-a plăcut mult când a fost cel de-al patrulea jurat al emisiunii.

Citește și: iUmor sezonul 12, 1 mai 2022. Mihai Alexandru,partenerul Iuliei Albu,roast senzațional.“Sunt cocoșul care lipsea din viața Iuliei"

“De unde umor? Sincer. (…) Râzi puțin la intrare când îi vezi pe Copoț și Badea, și cam atât”, spune Florin Dumitrescu.

Cel pe care l-a luat la roast cel mai tare a fost Dan Badea și a vorbit mai mult despre faptul că a scris mai multe melodii, dar nu toate au avut succes.

“Fără supărare, Delia, dar la cât câștigi mi se pare aiurea că încă mai mergi cu duba mai mult de 3 ore pe drum”, i-a zis Chef Florin Dumitrescu Deliei.

Delia a fost luată la roast în stil mare, iar Chef Dumitrescu a vorbit despre faptul că artistei îi place mult să mănânce.

“Cum reușești să îți păstrezi silueta? Asculți Andra și maid ai afară?”, a spus Chef Dumitrescu, stârnind hohote de râs.

“Să îi zici Deliei să nu mai mănânce mult e ca și cum i-ai zis lui Cheloo să îți cânte o liturghie sau pe Bendeac să se apuce de actorie”, a mai adăugat Chef Dumitrescu.

Chef Florin Dumitrescu l-a luat la roast și pe Mihai Bendeac, chiar dacă nu era prezent la masa juriului.

Citește și: iUmor sezonul 12, 1 mai 2022. Adina Buzatu, roast-ul acid, ca de la designer la designer. "Catwalk fight!"

“Până și cei de la închisoare au scris mai multe căți și au ieșit mai repede, iar Bendeac tot în dulap e”, spune Chef Florin Dumitrescu.

Chef Dumitrescu s-a declarat un mare fan Paraziții și chiar le-a arătat că poartă tricoul lui Cheloo.

“Cheloo încă nu s-a vândut pentru bani, încă nu prezintă Prohodul la Trinitas”, a mai adăugat Chef Dumitrescu.

Despre iUmor sezonul 12, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Sezonul 12 iUmor a revenit pe micile ecrane! Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură să afle identitatea celui de-al patrulea jurat al show-ului și au avut parte de o super-surpriză: Mihai Bendeac, Delia și Cheloo au un coleg diferit în fiecare ediție.

Telespectatorii vor descoperi în fiecare etapă noi vedete, care vor nota numerele de stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă alături de cei trei jurați iUmor. Ca de obicei, edițiile necenzurate iUmor sunt disponibile pe AntenaPLAY, iar Vlad Drăgulin aduce pentru public iMai Mult Umor, o emisiune-pamflet care îl va avea în prim-plan pe omul politic Vadim Tudor.

Pentru fanii show-ului, a1shop.ro are o categorie dedicată emisiunii iUmor, de unde cei mai mari fani își pot achiziționa produse originale brand-uite.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00.

În Marea Finală a sezonului 12 iUmor vor merge 12, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 12, 8 mai 2022. Rodica Popescu Bitănescu, roast-ul care a ridicat publicul în picioare. Toți i-au scandat ... iUmor sezonul 12, 8 mai 2022. Iulia Albu, roast memorabil la iUmor. Cum a apărut în platou „Bine te-ai coborât printre n...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x