Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Chefi la cutite

iUmor

SEZONUL 8 | INTEGRAL

A XI-a ediție a emisiunii „iUmor” ne-a adus un număr senzațional de magie, roasturi medicale, muzică și metode alternative de înmormântare

iUmor. Sezon 6. Ediția 11. 11 mai 2019. A XI-a ediție a emisiunii „iUmor” a adus un număr senzațional de magie, muzică, roasturi, un debut, confruntări și scenarii pentru înmormântări. 

iUmor. Sezon 6. Ediția 11. 11 mai 2019. A XI-a ediție a emisiunii „iUmor” a adus un număr senzațional de magie, muzică, roasturi, un debut, confruntări și scenarii pentru înmormântări.

Jurații „iUmor” au fost puși pe fapte mari! Pus la pământ de Cheloo, Mihai Bendeac a atacat-o pe Delia. Spiritele s-au încins, iar joaca a devenit serioasă!

„Cătăline, tu ai senzația că îmi e frică de tine? Cred că a venit timpul, după doi ani jumate, să o dăm parte-n parte”, a spus Mihai Bendeac.

Pentru prima oară pe scena „iUmor”, Alex Mocanu a venit cu artileria grea! Sperăm că iubita lui are simțul umorului! Altfel, a cam încurcat-o!

„A trebuit s-o cer și de nevastă, după ce a venit și copilul…Nu m-am omorât după căsătorie niciodată. De când eram mic, am considerat căsătoria despre altceva, nu despre dragoste.(…) Femeia vrea inelul, nu bărbatul”, a spus el.

Sunt doi, dar nu sunt „Micii” și nici nu se pun pe grătar! „Mici” au venit din Botoșani și au cântat un roast al industriei muzicale din România.Totul e bine, „dacă piesa are bas”! În doar 3 minute, băieții au demonstrat cât de frumos sună adevărul, chiar dacă e cântat fals.

„În momentul în care au apărut pe scenă, s-a schimbat ceva în oamenii din public. Așa ceva este foarte rar”, a observat Mihai Bendeac.

Moment incredibil! Mandy Muden, cetățenie britanică, profesie magician, a făcut un show de senzație. Combinând trucurile cu umorul, numărul ei poate fi numit „Roastul englezesc al lui Mihai Bendeac”.

Concurenta a avut nevoie de un asistent pentru „miracolul” pe care l-a pregătit, iar Mihai Bendeac a fost perfect pentru acest rol.

Ioan Olteanu și-a părăsit vila luxoasă de la malul lacului Como, din Italia, unde îi are ca vecini pe Brad Pitt și George Clooney, pentru a participa la „iUmor”.

„Vă prezint gărzile mele de corp: justiția și corupția. Le plătești, te rezolvi. Nu le plătești, te rezolvi și singur. Un APLAUZ pentru fete!”, a spus concurentul.

Glumele Alidei Coman nu sunt foarte departe de realitate. „Cum să te duci la medic fără să știi deja ce ai?” Concurenta a venit cu tratement personalizat pentru fiecare dintre jurați.

N-a putut să stea prea mult, pentru că își pierdea rândul la coada din fața cabinetului medicului de familie. Cu o măiestrie greu de egalat, roastul pregătit de concurentă a atins toate problemele sistemului medical, fie că vorbim despre pacienți ipohondri, medici plictisiți sau dependenții de site-urile ce asociază orice simptom cu cancerul.

Ce poate fi mai previzibil în viață decât moartea? Jurații „iUmor” și-au făcut deja planuri: Delia nu se vede nici moartă într-un coșciug, vrând o soluție „mai originală”.

„La un moment dat, tot acolo ajungi…Mie mi se pare trist să stai într-un... Nu m-aș vedea niciodată într-un coșciug, poate în ceva mai original…Să mă înghețe și să mă țină unde țin toate lucrurile înghețate!”, a spus Delia.

A plouat cu bani pe scena „iUmor”. Loredana Dumitru vrea să cunoască gustul celebrității. Pentru asta, a vrut să se transforme în idolul său, nimeni alta decât Delia. Concurenta a cântat piesa „Despablito”.

„Am venit la iUmor pentru că vreau să fiu cunoscută, ca Delia. Simt că ăsta e momentul meu să strălucesc!”, a explicat concurenta.

Are 16 ani și este extrem de curajoasă! Alexia Roman nu a mai făcut niciodată stand-up. Încurajată de prieteni, concurenta a hotărât să-și facă debutul pe scena „iUmor”. Vizibil emoționată, puțin stângace, dar plină de atitudine, Alexia a explicat cum merg lucrurile prin Craiova:

„Știu că se spun foarte multe lucruri despre noi. Sincer, sunt complet adevărate! Craiovenii sunt oameni sportive, aleargă foarte des…în general, de polițiști.”

Cosmin Tobă s-a întors la „iUmor”, spune el, ca să vorbească despre motivele pentru care a venit, din nou, la „iUmor”…Cosmin Tobă spune că experiența din sezonul 4 al emisiunii i s-a părut fascinantă. „Dacă îți apare moaca la TV, se întâmplă chestii mai drăguțe cu viața ta, după aceea!”

Neobișnuit cu celebritatea, recunoaște că i-a fost destul de greu să gestioneze atenția pe care a început să o primească. „Nu aveam Instagram, iar pe Facebook mă urmăreau doar 13 oameni. După iUmor, îmi scriau mai mult de 13 străini pe zi, dubioasă treaba…”​

CONECTEAZA-TE CU iUMOR
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook | Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati despre pe site 👉 iUmor

😎 Distracția continuă și în online > iUmor pe AntenaPlay 🔴 Vezi ediții integrale 👉​ https://s.a1.ro/iCvPypB

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro