Antena Căutare

"Dacă îl ducea la pădure, dacă îl viola?" Bendeac s-a urcat în mașina Nelei taximetrista! În "Bemveu"!

Iată-ne ajunși la o nouă ediție din al şaselea sezon "iUmor", ediție în care Bendeac putea fi răpit și violat. Nu, nu e glumă! Delia a fost neagră de "îngrijorare" după acest moment cu Nela taximetrista. "Un' te-ai dus tu, mă Mihaaaai?"

Iată-ne ajunși la o nouă ediție din al şaselea sezon "iUmor", ediție în care Bendeac putea fi răpit și violat. Nu, nu e glumă! Delia a fost neagră de "îngrijorare" după acest moment cu Nela taximetrista. "Un' te-ai dus tu, mă Mihaaaai?"

Mihai Bendeac a avut parte de o aventură de neuitat după ce a decis să se urce în mașina Nelei taximetrista, chiar cu jumătate de oră înainte ca domnișoara să urce pe scena iUmor, în calitate de concurentă. Cum? Nu e concurentă? Ne scuzați! Și nu, nu s-a urcat în orice mașină, ci în "bemveu". Da??

Sceptică și îngrijorată din cale afară, colega de jurizare s-a sesizat imediat: ”Mă, dacă îl ducea la pădure, dacă îl viola?”, a comentat Delia.

Nicio grijă, e bine, sănătos... Iar Nela taximetrista? Ea s-a ales doar cu... o experiență! Încă o experiență!

Delia, protagonista unui numãr de magie la iUmor. Cheloo, cãtre magician: „Poţi sã n-o mai aduci înapoi?”... Show la iUmor! Johannes a aruncat cu un topor în public, iar pe Delia a trimis-o într-o altă dimensiune: "Poți să n...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x