Căutare Live

S-a pozat în bikini și a întors privirile tuturor! Cum arată Roxana Condurache, actrița care l-a vrăjit pe Bendeac la „iUmor”

În ediția 9 din sezonul 8 al emisiunii „iUmor” de la Antena 1, o apariție cu adevărat spectaculoasă a fost Roxana Condurache, o actriță cunoscută din România. Tânăra l-a fermecat instant pe Mihai Bendeac și a făcut senzație cu glumele sale. Blondina face senzație pe Instagram, ori de câte ori postează fotografii seducătoare.

Roxana Condurache, concurentă în sezonul 8 al emisiunii „iUmor”

Roxana Condurache are 33 de ani, este din Iași și se poate lăuda cu o carieră de invidiat. De-a lungul timpului, aceasta a avut șansa de-a juca alături de actori celebri precum Rachel Weisz, Monica Bellucci sau Vanessa Redgrave.

Cum arată Roxana Condurache de la „iUmor” în bikini

De ceva timp, Roxana Condurache (cunoscută și drept Roco) a acceptat provocarea de-a face ceva cu adevărat ieșit din comun și astfel a devenit personajul Roxy Focsy de la „Profesorii Trăsniți”, o producție online dedicată coopiilor pasionați de experimente.

citește și: Roxana Condurache l-a fermecat pe Mihai Bendeac în sezonul 9 „iUmor”! „Știu că nu-ți plac fetele frumoase și inteligente”

Cine nu își amintește de momentul în care ea și colegul său au făcut să apară un nor în platoul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Surpriza a fost mare atunci când am văzut-o pe frumoasa blondă urcând pe scena emisiunii „iUmor”, în ediția 9 din sezonul 8 al show-ului de divertisment de la Antena 1.

citește și: Cine este Roxana Condurache, blonda care l-a vrăjit pe Mihai Bendeac la iUmor

Îmbrăcată cu o superbă rochie mulată, Roxana Condurache a făcut senzație nu doar cu numărul său savuros de glume, ci și cu prezența sa elegantă și extrem de senzuală.

Pe pagina sa oficială de Instagram, Roxana Condurache are mai bine de unsprezece mii de urmăritori și face senzație ori de câte ori postează o fotografie cu ea, în costum de baie sau în vreo ținută sexy.

Vio este invitat special la iUmor, duminică, de la 20.00, la Antena 1... iUmor, 7 aprilie 2021. Numărul Georgianei Năstase l-a provocat pe Cheloo să reacționeze: "Aici nu e închisoarea umo...
Ultimele știri