Antena Căutare

iUmor sezonul 12, 20 martie 2022. Alina Rîbu, corporatista care i-a impresionat pe jurații iUmor. “Cele mai gingașe glume"

Alina Rîbu a revenit la iUmor și de această dată e pregătită să facă show.

Alina Rîbu a revenit la iUmor și de această dată e pregătită să facă show.

Antena 1

Alina Rîbu a mai participat la iUmor în sezonul 8, imediat după ce născuse și se afla în concediu de creștere a copilului.

Pe atunci, concurenta iUmor a povestit despre experiența de a fi proaspătă mămică și spune că multe alte mămici din comunitatea ei au apreciat tot ce a zis ea în sezonul 8 iUmor. Astăzi, Alina a spus că nu vine cu așteptări prea mari, dar de această dată spune că nu va mai vorbi despre viața de mămică.

Alina a intrat în scenă copleșită de emoții, dar s-a bucurat să vadă că jurații au recunoscut-o. Concurenta a vorbit despre faptul că a lucrat de acasă în ultima vreme și nu prea i-a convenit.

Alina Rîbu a venit cu glume despre corporatiști

“N-o să fie valabil nici că nu trebuie să uiți de unde ai plecat pentru că oricum nu mai plecăm nicăieri”, spune Alina Rîbu.

Alina a spus că e greu să lucrezi de acasa, în special când ai copii.

Citește și: iUmor sezonul 12, 13 martie 2022. Sethward Păunul i-a pus pe fugă pe jurați: „N-ai cum să nu-l apreciezi”

“Ca să mai socializeze și ei, părinții au înființat Clubul Colicilor Anonimi”, a povestit Alina.

Concurenta iUmor a vorbit despre toate schimbările pe care le-am experimentat cu toții în cei doi ani de pandemie.

“Distanța a devenit cumva model de referință. Paradoxal acum suntem mult mai aproape de relațiile la distanță”, a mai zis Alina.

În această perioadă incertă totul a trecut în online și pe lângă TikTokeri, a crescut și numărul celor care fac podcast-uri. Alina i-a numit miriapodcasters.

“În sfârșit avem o femeie inteligentă la iUmor. Aplauze”, a zis Cheloo.

Alina a spus că ea nu e în pas cu tehnologia și se simte ca un moldovean care e condus de un iPhone.

Jurizare Alina Rîbu în sezonul 12 iUmor

Cheloo i-a spus că e foarte simpatică și a întrebat-o dacă e corporatistă, iar Alina i-a răspuns că da.

“Alina, se vede că nu ai legătură cu treaba asta. Se vede că ești o corporatistă. Părea că urmăresc un fel de TedX sau în același timp un fel de meeting din-ăsta într-o companie în care cineva prezintă niște lucruri”, i-a spus Mihai Bendeac concurentei iUmor.

Citește și: iUmor sezonul 12, 13 martie 2022. Darisian Ștefan Luncanu i-a impresionat pe jurați cu numărul său de magie dar și cu energia sa

Cu toate acestea, Mihai i-a zis că apreciază că a încercat să facă stand-up și a felicitate-o pentru curaj.

“Mie mi-au plăcut multe din poantele pe care le-am auzit”, a spus Delia.

“Cele mai gingașe glume pe care le-am auzit”, a mai completat Mihai.

“Cred că ești un om deștept și m-a bucurat energia cu care ai urcat pe scenă. S-a văzut că ești o persoană luminoasă așa și destul de deschisă”, a zis Micutzu.

Alina Rîbu a primit 2 X LIKE de la jurații iUmor.

Despre iUmor sezonul 12, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Sezonul 12 iUmor a revenit pe micile ecrane! Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură să afle identitatea celui de-al patrulea jurat al show-ului și au avut parte de o super-surpriză: Mihai Bendeac, Delia și Cheloo au un coleg diferit în fiecare ediție.

Telespectatorii vor descoperi în fiecare etapă noi vedete, care vor nota numerele de stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă alături de cei trei jurați iUmor. Ca de obicei, edițiile necenzurate iUmor sunt disponibile pe AntenaPLAY, iar Vlad Drăgulin aduce pentru public iMai Mult Umor, o emisiune-pamflet care îl va avea în prim-plan pe omul politic Vadim Tudor.

Pentru fanii show-ului, a1shop.ro are o categorie dedicată emisiunii iUmor, de unde cei mai mari fani își pot achiziționa produse originale brand-uite.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00.

În Marea Finală a sezonului 12 iUmor vor merge 12, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 12,20 martie 2022. Antonio Vito, “cantorsionistul” care i-a surprins pe toți.“Eu tot speram că e un începu... iUmor sezonul 12, 20 martie 2022. Octavian Vînău revine la iUmor, dar fără noroc. “Tu ești conștient că ai venit cu banc...
Culoarea spirituală, divină și vindecătoare pentru fiecare zodie. Ce spun specialiștii
Dacă vrei să afli care este culoarea spirituală, divină și vindecătoare pentru fiecare...
Horoscopul zilei de 3 iunie 2023. Gemenii au așteptări de la viitorul lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 3 iunie 2023 spune că nativii din zodia Gemenilor au așteptări mari de la...
Ultimele știri
x