Antena Căutare

iUmor sezonul 13, 16 septembrie. Duo Mimikry au stat cu spatele la public. Replica neașteptată dată de Cheloo: „Dacă are sâni..”

Duo Mimikry au urcat pe scena iUmor în sezonul 13, pregătind un număr inedit de teatru, care i-a făcut pe ce 4 jurați să aibă părerile împărțite. Iată motivul pentru care au stat cu spatele la public!

iUmor sezonul 13, 16 septembrie. Duo Mimikry au stat cu spatele la public. Replica neașteptată dată de Cheloo: „Dacă are sâni..” Galerie
Duo Mimikry au stat cu spatele la public. Replica neașteptată dată de Cheloo | Antena 1/iUmor

Echipa Duo Mimikry a pus în scenă un număr inedit de teatru, în care interpreții stăteau cu spatele la public, însă costumația dădea impresia că personajele lor sunt cu fața. Cei doi reprezentau un personaj masculin și altul feminin, acesta din urmă având și o pereche de sâni falși pe spate.

Duo Mimikry, număr de „teatru cu spatele” la iUmor sezonul 13

Cei doi s-au ajutat de peruci și ochi falși, iar personajele lor arătau straniu. Concurenții sunt din Germania, Berlin.

Subiectul scenetei a fost o întâlnire dată pe o cunoscută aplicație de socializare. Cei doi au reușit să transmită ce și-au propus, gesturile lor părând naturale, deși erau cu spatele.

La un moment dat au mimat chiar și ca fumează, deși nu aveau gură. Apoi au dansat, iar la final au mimat și un sărut. Numărul nu a fost însă pe placul tuturor juraților.

„M-am plictisit, nu s-a întâmplat nimic. Dansează cu spatele…ok..”, a zis Mihai Bendeac la testimoniale.

Jurizare Duo Mimikry la iUmor sezonul 13

La momentul jurizării, concurenții s-au întors cu fața și și-au dat jos măștile.

„În timp ce priveam acest număr, am realizat un lucru extraordinar. Dacă are sânii pe spate, nu are nevoie de gât și gură”, a zis Cheloo, iar replica sa a stârnit diverse reacții.

„Excelent! Iată de ce Cheloo este la televizor și alții nu”, a zis Mhai Bendeac la testimoniale, amuzându-se pe marginea întregii jurizări.

„N-am înțeles nimic. Care este gândul care v-a dus către această reușită artistică?”, a mai zis Cheloo.

„Eu așteptam încă de la început să râd, să mă distrez. Până acum n-am reușit să râd”, a zis Iulia Vântur, juratul surpriză al acestei ediții.

Delia a părut să fie singura care s-a amuzat. „Mie mi-a plăcut momentul vostru. Mi s-a părut și orginal. Asta cu fețele la spate”, a zis Delia.

„Numărul vostru a fost, nu știu cum să spun, foarte linear. În rest, e o idee drăguță și vă apreciez”, a zis Mihai Bendeac.

La final, concurenții au primit 3 voturi negative și doar unul pozitiv, din partea Deliei.

Despre iUmor sezonul 13, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube, revine pe micile ecrane cu cel de-al 13-lea sezon! Despre noul sezon al show-ului iUmor, prezentatorii Serban Copoţ şi Dan Badea spun că este cel mai bun de până acum.

Cel mai nou sezon iUmor va putea fi vizionat în porţie dublă, vineri, de la 20:30 şi duminică, de la 20:00, la Antena 1. Şi în acest sezon, câte un jurat-surpriză li se va alătura Deliei, lui Mihai Bendeac și lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent, jurat ce nu va scăpa de bine-cunoscutul tratament al emisiunii – o porţie savuroasă de roast, venită din partea persoanelor de la care se aşteaptă cel mai puţin.

iMai Mult Umor revine cu un nou sezon și cu un nou personaj în culisele iUmor. Actorul Vlad Drăgulin va aduce în lumina reflectoarelor un personaj viral în mediul online. Acesta îl va impersona pe Nicuşor de la Brăila, personajul devenit viral în cadrul emisiunii În Puii Mei de la Antena 1. Serialul iMai Mult Umor va însoți fiecare ediție iUmor și va fi difuzat 0săptămânal, exclusiv online în AntenaPlay.ro.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00. În Marea Finală a sezonului 13 iUmor vor merge 12 concurenți, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 13, 16 septembrie. Edi Vacariu și-a apărat titlul de câștigător. Publicul a început să râdă după doar câte... iUmor sezonul 13, 16 septembrie. Dragoș Mitran i-a salvat pe jurați de la plictiseală: „Mai vrem” Cum a reacționat concu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video iUmor sezonul 15, 2 decembrie 2023. Magicianul Darisian Luncanu, de-a v-ați ascunselea în platou: Cel mai bun jucător e Elodia! iUmor sezonul 15, 2 decembrie 2023. Magicianul Darisian Luncanu, de-a v-ați ascunselea în platou: Cel mai bun jucător e Elodia! Sambata, 02.12.2023, 23:12
Video recomandate
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 2, episodul 29, 7 decembrie 2023. Gianni, vizită neașteptată în casa Liei: Ce urmărești?
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 2, episodul 29, 7 decembrie 2023. Gianni, vizită neașteptată în casa Liei: Ce urmărești? Joi, 07.12.2023, 21:01
Dan Țuțu revine în postura de invitat special în cea mai nouă ediţie iUmor, difuzată sâmbătă, ora 20.00, la Antena 1

Dan Țuțu revine în postura de invitat special în cea mai nouă ediţie iUmor, difuzată sâmbătă, ora 20.00, la Antena 1

Cea mai nouă ediţie iUmor, difuzată sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY,  îl readuce în faţa juriului şi al telespectatorilor pe Dan Țuțu, în postura de invitat special, apreciat pentru darul său de a spune povești.

Joi, 07.12.2023, 11:55
Răzvan Vișoiu s-a calificat în finala sezonului 15 iUmor. Jurații au rămas uimiți când au aflat că face stand-up de doar trei luni

Răzvan Vișoiu s-a calificat în finala sezonului 15 iUmor. Jurații au rămas uimiți când au aflat că face stand-up de doar trei luni

Cel de-al optulea episod al noului sezon iUmor, difuzat sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1, a adus în faţa celor patru juraţi, Cosmin Natanticu, Cătălin Bordea, Delia şi Cheloo, concurenţi din toate colţurile lumii.

Luni, 04.12.2023, 18:04
iUmor sezonul 15, 2 decembrie 2023. Gabriela Niță, coșmarul lui Cheloo, a revenit și i-a pus la grea încercare pe jurați

iUmor sezonul 15, 2 decembrie 2023. Gabriela Niță, coșmarul lui Cheloo, a revenit și i-a pus la grea încercare pe jurați

Gabriela Niță cunoaște iUmor mai bine ca jurații sau ca prezentatorii emisiunii. Iată cu ce banc lung a mai venit de această dată! Cheloo a numit-o „Terminatorul”.

Sambata, 02.12.2023, 22:49
iUmor sezonul 15, 2 decembrie 2023. Gregory Brown, fostul angajat al lui Cătălin Bordea, revenire spectaculoasă pe scena iUmor

iUmor sezonul 15, 2 decembrie 2023. Gregory Brown, fostul angajat al lui Cătălin Bordea, revenire spectaculoasă pe scena iUmor

Gregory Brown, fostul angajat al lui Cătălin Bordea, a revenit pe scena iUmor cu un material care a promis să fie extrem de dur. Iată câte like-uri a primit concurentul, după ce a respectat sfatul pe care i l-a oferit Cheloo în sezonul trecut!

Sambata, 02.12.2023, 22:34
Ultimele știri
x