Antena Căutare

iUmor sezonul 13, Gala de Poveste. Bogdan „Batman” Drăcea e eroul serii! Cum arată viața din București a Omului-Liliac

Plictisit de aerul Hollywoodian, Batman s-a urcat în batmobil și s-a mutat la București, însă viața super-eroului din capitala României nu este nicicum demnă de vreo ecranizare. Iată cum arată versiunea îndrăgitului personaj, în varianta lui Bodgan Drăcea, în Gala de Poveste iUmor.

iUmor sezonul 13, Gala de Poveste. Bogdan „Batman” Drăcea e eroul serii! Cum arată viața din București a Omului-Liliac Galerie
Bogdan Drăcea „Batman” e eroul serii! Cum arăta viața din București a Omului-Liliac | iUmor/Antena1

iUmor a revenit pe micile ecrane cu o ediție cu tematică specială, Gala Poveștilor, în cadrul căreia comedia s-a împletit cu farmecul celor mai populare basme. Mai multe nume sonore autohtone s-au transpus în pielea unor personaje celebre, de poveste, și au creat noi momente demne de povestit - de ce nu - și nepoților!

Bogdan Drăcea s-a transformat în Batman, în Gala Poveștilor din sezonul 13 iUmor

Bogdan Drăcea a devenit super-eroul serii după transformarea sa miraculoasă în Batman, un personaj îndrăgit de fanii de pretutindeni ai filmelor și benzilor desenate. Comediantul a dezvăluit însă că el este un...Batman de București, astfel că întreaga lui viață arată puțin diferit față de cea din glorioasa ecranizare. Iată glumele care au amuzat publicul!

În Gala Poveștilor, Bogdan „Batman” Drăcea nu a salvat lumea, ci a făcut stand-up comedy pe scena iUmor. Dacă v-ați întrebat vreodată cum ar arăta viața lui Batman în capitala României, ei bine...

„Numele meu este Omul-Liliac sau Batman pentru cine a stat plecat din țară mai mult de două săptămâni. Eu noaptea salvez orașul de răufăcători, însă ziua sunt șofer. Nu prea se fac bani din „super-eroiat”, a trebuit să îmi mai iau un job”, a spus comediantul.

Delia l-a încurajat ridicându-se în picioare: „Cel mai interesant personaj din acest sezon!”

„Nu mă înțeleg deloc bine cu vecinii mei. Am fost la Asociația Locatarilor la o ședință. Am propus să se monteze în lift o bară de-aia orizontală, ca să stau și eu ca liliecii. Și au început bătrânii: De ce porți latex, de ce vrei bara aia? Ești videochat-ist. (..)

E foarte greu să te adaptezi ca liliac în București. Abia am găsit o peșteră sub 150 de euro chiria. Am avut probleme mari și cu poliția. A trebuit să îmi conduc batmobilul prin București și mi-am rupt roțile prin hârtoapele astea”, a continuat Bogdan Drăcea, spre amuzamentul celor prezenți în sală.

Se pare că Batman a ajuns să aibă și probleme cu poliția, dezvăluind că o duce destul de rău în țara noastra: „N-ai prins tu răufăcători câte băbuțe care vindeau pătrunjel ilegal pe stradă am prins eu”, a fost schimbul său de replici cu un ofițer de la noi.

„Pe Robin a trebuit să îl las înapoi în America. Noul meu partener e super cocalar, îl cheamă Robin Roberto. De fiecare dată când mergem să rezolvăm un jaf, el mai face unul”, a mai glumit invitatul.

Jurații au fost de părere că Bogdan Drăcea s-a potrivit perfect pentru acest rol. „Foarte mișto. Așa de rău o duci că ți-ai amanetat și casca”, i-a spus Costel.

„50 de lei sunt 50 de lei”, a surprins Bogdan Drăcea cu spontaneitatea, iar continuarea discuției a stârnit hohote de râs.

„De la tine a plecat toată buba cu pandemia? (..) Ai cam același destin cu Irinel Columbeanu”, i-a mai spus juratul Costel, după ce „Batman” a recunoscut că și-a cheltuit toți banii.

iUmor sezonul 13, Gala de Poveste. Ana și Monica Odagiu, personaje de desen animat. Au „înghețat” suflul din sală cu glu... iUmor sezonul 13, Gala de Poveste. Doina Teodoru, o Cenușăreasă deloc inocentă. Ce a spus despre relația cu chef Scărlăt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x